Jeg blir flau!

Uff, bare tanken på å skrive dette innlegget gjør meg flau. Jeg skal altså prøve å forklare hvordan jeg var på ungdomsskolen, og jeg er ikke stolt av det nå. Alle hadde vel en periode i 8.klasse hvor det var nytt og spennende å gå rundt i gangene. Det var sikkert en del som syns det var skummelt å gå i kantinen eller i skolegården fordi vi var det yngste kullet. Men ikke jeg, neida tvert imot. Jeg følte meg så sinnsykt kul på ungdomsskolen! Jeg hadde tre merke gensere, en veske og Rayban solbriller som jeg brukte hver eneste dag. Genserne ligger i en søppelsekk, for de ble faktisk helt nedslitte av å bli så godt brukt. Det er flere ting jeg gjorde på ungdomsskolen som jeg aldri kunne funnet på å gjøre i dag, og en av de tingene er å stå foran hele skolen å fortelle en vits om makrell i tomat.. ja, jeg gjorde faktisk det, og nei ingen lo.

 

Jeg er evig takknemlig for at jeg hadde så mange gode venner på ungdomsskolen som kunne drite seg litt ut sammen med meg. Venninnen min og jeg holdt hender, lo alt for høyt, trodde vi var super digge og gikk i matchende klær. Når vi snakker om superdigg så begynner jeg nesten å gråte av hvordan jeg sminket meg. Øyenbryna mine var så sinnsykt stygge, og det er en underdrivelse, det var faktisk helt krise. Det verste er at da jeg gikk i 9ende så hadde alle fine bryn, utenom meg:)

 

Når det er sagt så er jeg veldig glad for at jeg hadde en sånn periode, og ikke minst så merker jeg selv at jeg har forandret meg til det bedre! Jeg trodde det var kult å leke kul, men det er og vil alltid være teit, hahah.

Let me know hvis dere kjenner dere igjen! Vi sees<3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg