anne birth influencer program?? skuffende

Hei alle sammen!

Som de fleste sikkert har fått med seg så startet Anne Brith en bedrift som hun kaller Influencer program. Der søkte hun etter 10 bloggere som ønsket å drive med blogg på heltids, og som hun skulle hjelpe til å bli Influencere. Det eneste man trengte å gjøre var å sende en mail hvor man skrev litt om seg selv, som en slags søknad.

Jeg fikk forslaget fra en venn om at jeg burde søke, og det gjorde jeg selfølgelig for det skader jo ikke å prøve + at det hadde vært en super mulighet. Jeg fikk etterhvert vite at hun hadde fått inn flere hundre mail, så da var det egentlig ikke så mye håp om at jeg skulle bli valgt.

Noen dager senere fikk jeg en mail fra assistenten til Anne Brith som lurte på om hun kunne ringe meg. Jeg ble kjempeglad og sendte melding til vennene mine med en gang.

Da jeg ble ringt opp var det en veldig søt dame som snakket med meg i telefonen. Hun var blid, skrøyt av bloggen min og var veldig positiv til fremtiden. Vi snakket lenge, sikkert over en time om hvor mye jeg skulle få ut av dette programmet. Da jeg satt der ble jeg kjempegira og følte meg utrolig heldig og spesiell som fikk muligheten til å være med på noe som dette.

Helt til vi nærmet oss slutten av samtalen. Da fikk jeg vite at hele programmet er et kurs som koster 14 500 kroner?? Det kom som et stort sjokk og jeg viste egentlig ikke helt hva jeg skulle si. Var alle andre enn meg klar over dette? Jeg følte meg ganske dum som hadde hypet meg så mye opp for et kurs. Og ikke minst så burde jeg skjønt at det var en hake bak det hele.

Jeg aner ikke om kurset er bra, for jeg måtte nesten takke nei. Jeg har ikke hatt noen problemer over mail eller telefon med Programmet. De var veldig forståelsesfulle og ønsket meg velkommen tilbake hvis jeg ville det.

 

9 kommentarer

Siste innlegg