:))

Hei dere!

Nå er sommeren snart over, og jeg er egentlig litt klar for at skolen skal starte igjen. Det er ikke sånn at jeg gleder meg til å gjøre lekser eller å sitte i timen, men jeg tror det blir ganske deilig å komme tilbake til de gamle rutinene.

Denne sommeren har også vært veldig annerledes enn hva den pleier å være. Jeg har jobbet nesten hele sommeren, og det er jeg absolutt ikke vandt til! Heldigvis har jeg veldig hyggelige kollegaer, så det har vært gøy på jobb.

Jeg har fortsatt ikke følt at det har vært sommerferie, men heller en lang høstferie. Været har vært veldig bra, og veldig dårlig, så det kan jo ha noe med saken å gjøre. Det har heller ikke vært kjempemye å gjøre, så de siste ukene har jeg passet på å ha travle dager.

Pappa feiret 50års dagen sin på lørdag! Det er en av de beste festene jeg har vært på. Alle var glade, det var god stemning og masse morsomme leker.

På mandag tok jeg og noen venninner en spontan tur til Sverige. Vi dro ikke hjemmefra før klokken 14:00, så vi var ikke hjemme igjen før nærmere 01:00. Noe av grunnen til at vi kom hjem så sent var fordi vi klarte å kjøre feil vei på motorveien i Sverige, noe vi ikke skjønte før ca en time senere…

I går dro Vilja, Martine og jeg til Rjukan for å hoppe i strikk. Vi hadde beregnet ganske god tid, men vi klarte selvfølgelig å kjøre til en vei som var stengt. Da måtte vi kjøre en helt annen vei og endte opp med å komme frem en halvtime etter de hadde stengt. Heldigvis ringte vi på forhånd og sa ifra at vi kom litt sent, så de som jobbet der var så snille at de ventet på oss!

Nå har jeg planer om å sole meg, før søsteren min og jeg skal hente søskenbarnet vårt på SFO.

Vi sees<3

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg