Planer denne uken

Hei alle sammen!

Denne uken kommer jeg til å ta det mye roligere enn det jeg gjorde forrige uke. Nå har jeg hatt så mange uker på rad hvor jeg har hatt alt for mange planer, så det å endelig slappe litt av blir utrolig deilig.

Noen planer får man selvfølgelig uansett. I dag har mamma bursdag, så vi skal ha en rolig feiring for henne med litt gaver, blåskjell og pommes frites. Akkurat nå gikk strømmen som gjør at vi verken har internett, Tv eller kan lage mat, så vi får se hva vi får lagt, men en koselig kveld blir det nok uansett!

På torsdag skal jeg gå halloween for første gang på veldig mange år. Jeg skal gå sammen med søskenbarna mine, som er en del år yngre enn meg. Jeg håper mange av naboene forventer besøk, for det blir veldig trist å komme tilbake uten noe godteri.

I helgen skal jeg jobbe både fredag og lørdag, men utenom det har jeg igjen planer om å slappe helt av.

Halloween & Hummeraften

Hei dere!

Jeg har hatt en helt sinnsykt morsom helg. Det er veldig mye som har skjedd, og det er først nå har har hatt tid til å slappe litt av.

På fredag etter skolen måtte jeg forte meg bort på butikken for å prøve og finne et kostyme. Jeg hadde allerede tanker om at jeg ønsket å være et gresskar, men det var ikke så veldig lett å finne oransje klær… Heldigvis hadde de en billig oransje t-skjorte på New Yorker som jeg kunne bruke som en kjole. I tillegg kjøpte jeg en nettingstrømpe, og sammen med hårbøylen jeg hadde hjemme, ble kostymet egentlig ganske kult.

Men før jeg dro på halloween-fest skulle jeg i bursdagen til farmor som fylte 72 år! Det var en veldig koselig feiring, med alt for mye mat og masse god drikke.

Dagen etterpå, altså på lørdag, skulle jeg på jobb klokken 9! Jeg jobbet i 8 timer før jeg ble hentet av familien. Jeg måtte altså dra rett fra jobb og opp til Kragerø, fordi vi skulle på hummeraften hos mormor og morfar.

Hummeraften er den beste tradisjonen vi har! Da inviterer mormor og morfar alle barn og barnebarn hjem til de for å spise hummer sammen. Vi har blitt veldig mange i familien, og med to nye medlemmer var vi 23 stykker i år!

I dag har jeg bestemt meg for å ta det helt rolig, for nå er jeg veldig sliten. Planen er derfor å ligge i senga å se på serier før jeg skal på et møte i kveld.

Her er masse fine bilder fra helgen min:

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Insta: Kristine_eck

Bildedryss fra Kroatia

Hei dere!

Endelig har vi kommet frem til Kroatia, og jeg er super fornøyd! Før vi dro var jeg litt skeptisk til været, for det var meldt regn noen dager og ikke så veldig varmt, men det er kjempefint vær og nærmer seg 25 grader.

Så langt har det vært en veldig bra ferie, og jeg har på følelsen at det bare kommer til å bli bedre og bedre! Her har dere noen bilder fra ferien så langt, så skal jeg prøve å ta noen flere bilder de neste dagene<3

 

insta: Kristine_eck