Spørsmålsrunde!

Hei dere!

Det er en stund siden jeg har svart på spørmål, så jeg tenkte det var på tide. Jeg legger ut mulighet for spørsmål på Instagram, så husk å følg meg der!

Insta: Kristine_eck

1.Hva vil du studere etter vgs? Jeg er fortsatt ganske usikker på hva jeg egentlig vil etter vgs. Det er ingen fag eller linjer jeg brenner spesielt mye for, men hvis jeg måtte søkt imorgen hadde jeg valgt noe innenfor markedsføring.

2. Hvor gammel er du? Jeg er 18 år, altså født i 2001

3. Er det sant at du har meldt deg på Paradise Hotel? Nei, det er ikke sant og heller ikke noe jeg har planer om + at det er 20 års aldersgrense

4. Kommer det mange bort til deg på grunn av bloggen? Det er noen som nevner bloggen når de kommer bort, men det er mest på fest og jeg tror egentlig det kun er for å starte en samtale, haha.

5. Hva sto det på den siste meldingen du fikk? Den siste meldingen jeg fikk var fra tannlegen som minte meg på at jeg har tannlegetime imorgen..

6. Beste realityserie? Det må bli Ex On The Beach Norge eller Love Island UK

7. Kunne du farget håret? Jeg har tatt foliestriper et par ganger, men jeg tror ikke jeg kommer til å farge hele håret. Personlig så liker jeg at det er litt forskjellige striper.

8. Blir du fort sjalu? Ja og nei, det kommer til an på hva det gjelder. Jeg blir ikke ofte sjalu når det gjelder klær eller ting andre har, men når det gjelder gutter kan jeg nok bli ganske sjalu.

9. Hvor gammel var du da du begynte med sminke? Jeg startet med sminke alt for tidlig! Husker ikke helt presist, men sikkert i 5 klasse.

 

Vi var gisler!

Hei alle sammen!

I går hadde jeg en veldig spennende dag!! Hele russegreuppa fikk lov til å være gisler i en terroraksjon. Det var selvfølgelig bare skuespill, og hele opplegget var for å trene spesialstyrken. Det var Christina på bussen som gjorde at vi ble valgt til gisler, fordi faren hennes jobber i militæret. Derfor fikk vi beskjed om å møte opp foran kjøpesenteret litt før 22:00.

Jeg var egentlig litt redd før vi kom, for vi hadde ikke fått noen spesifikke instruksjoner på hva vi skulle gjøre. Det hjalp heller ikke så veldig å være med en gjeng jenter som over tenker alt!

Da vi kom ble vi først informert litt om hvordan øvelsen skulle foregå. Etter det fikk vi tildelt hørselvern, beskyttelsesbriller og ble delt inn i mindre grupper.

Gruppa jeg var på ble med til Cubus hvor vi ble fordelt utover. Noen av oss var “skutt”, noen skulle gjemme seg og noen skulle være paniske. Jeg fikk beskjed om å sitte helt stille på en benk, og jeg likte egentlig den oppgaven veldig godt.

Etterhvert hørte vi flere helikoptere på utsiden av kjøpesenteret, og da skjønte vi at vi snart ble “redda”. Jeg skvatt helt sinnsykt da jeg hørte det første skuddet! Det var mye høyere enn jeg hadde forventet + at jeg aldri visste når folk skøyt.

Alt sammen gikk utrolig fort, og jeg er overrasket over hvor flinke militæret var til å få oss ut av bygningen. Sanne og jeg klarte selvfølgelig ikke å finne utgangen, noen som gjorde det litt vanskelig å komme seg ut, men vi klarte det til slutt, haha!

Alt i alt var det hele en veldig morsom opplevelse, og jeg håper vi var en liten hjelp!

Vårt neste reisemål!

Hei dere!

I høstferien har vi bestilt tur til Kroatia! Med “vi” så mener jeg en gjeng på 15 stykker som har kjent hverandre siden ungdomsskolen.

Siden vi er så mange, tenkte vi at det var mye lurer å spleise på en stor villa i stedet for å kjøpe hvert vårt hotellrom. Første gang vi skulle bestille, var vi veldig nære på å bli lurt. Vi hadde nemlig funnet en utrolig fin villa med frokost og servering gjennom booking.com. Etterhvert som vi snakket mer med de som leide ut stedet, skjønte vi at noe var litt rart. Det startet med at de begynte å svare veldig frekt på mail + at vi skulle betale med kontanter. Etter det prøvde vi å søke opp stedet på Google Maps, men da fant vi egentlig bare noe som lignet på en nedlagt restaurant… Til slutt bestemte vi oss for å høre med airbnb om de hadde hørt noe rundt denne villaen, eller de som leide det ut. Da fikk vi klar beskjed om at dette ikke var ekte og at vi måtte kutte all kontakt med utleierne!!

Stedet vi fant på Google Maps

Derfor har vi bestemt oss for å bestille gjennom airbnb i stedet for, noe jeg tror generelt er en mye bedre ide! Hvor kjipt hadde det ikke vært å brukt masse penger på en villa som ikke eksisterer!

Vi skal som sagt til Kroatia og stedet vi har leid ligger ganske sentralt til stranda, butikker og ikke minst uteliv. Jeg gleder meg ekstremt mye til å dra, hvert fall siden det ikke er så alt for lenge til!

Her er noen bilder av det nye (og forhåpentligvis ekte) stedet vi har leid: