8 Sanger du må høre på

Hei dere!

Med tanke på at det er fredag idag så tenkte jeg at det passet perfekt med noen sanger. I det siste har jeg blitt helt hektet på serien Glee, så derfor har jeg startet å høre på litt eldre sanger igjen.

Jeg har veldig blandet musikksmak, og bytter favorittsang hele tiden, men her er åtte sanger du burde høre på i helgen:

Jeg får denne sangen på hjernen hele tiden + at det er helg
En overraskende fengene tysk sang

<3<3

Insta: Kristine_eck

Spennende dag!

Bilde fra NM

Hei alle sammen!

Snart er første skoleuke over og det har gått overraskende dårlig. Jeg klarte å forsove meg allerede andre skoledag, noe som egentlig er ganske rart, med tanke på at jeg aldri pleier å forsove meg. Vi har heller ikke fått noen bøker enda, så det eneste vi har gjort i timen er å gjennomgå hva vi skal gjøre resten av året. Jeg tror og håper neste uke blir litt bedre, for da har vi kommet litt mer i gang.

Idag har jeg en skikkelig spennende dag! Det er uttaket for A-laget til senior all girl elite. Jeg hadde egentlig planer om å slutte på cheerleading på grunn av skole og jobb, men jeg merket at jeg savnet treningene i sommer + at det var kjempekoselig å dra tilbake til hallen, så jeg bestemte meg for å fortsette en sesong til.

London med laget

Jeg gruer meg selvfølgelig litt til uttaket, man vet jo aldri helt hva de ser etter, eller hvem de ønsker å ha med, men jeg har jo en liten fordel med tanke på at jeg var på A-laget forrige sesong.

Uttaket starter klokken fem og er sikkert ferdig rundt syv. Jeg vet ikke om resultatene kommer ut i kveld eller i morgen, men det er bare å krysse fingrene for at det går bra!

Insta: Kristine_eck

Vi sees<3

 

Fikser håret

Hei alle sammen!

Med tanke på at skolen starter neste uke, hadde jeg lyst til å fikse litt på håret. Jeg er naturlig blond, men jeg liker å ta enda lysere striper. Jeg pleier å gå til Tango på Herkules, og det samme gjorde jeg idag. Alle de ansatte der er veldig hyggelige + at de er kjempeflinke.

Frisøren jeg hadde i dag heter Barin, og hun vil jeg virkelig anbefale hvis du skal stripe håret! I tillegg til å være frisør så er hun også veileder og sensor for nye frisører. Det er ganske betryggende å ha en frisør som vet hva hun skal gjøre.

Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av håret før jeg gjorde noe med det, men jeg tok hvert fall bilde da det var ferdig.

Insta: Kristine_eck

Barin har også sin egen instagram bruker hvor hun legger ut bilder av forskjellige hår hun har gjort. Brukeren heter: Hairbybarin

Vi sees<3

Rommet mitt:

Hei dere!

I går gjorde jeg noen små forandringer på rommet mitt. Jeg hadde et gammelt sminkebord på rommet, men jeg sminker meg alltid på badet, så bordet ble egentlig mest brukt som nattbord. Jeg valgte å fjerne bordet og heller sette opp et stort speil. Speilet sto bak sengen tidligere, som en slags sengegavl, men det ble mye bedre å få speilet på en egen vegg.

Rommet mitt er rosa med hvitt tak og tregulv. Jeg hadde grått rom for ca et halvt år siden, men det ble helt feil farge for meg, så jeg måtte male det.

Pink wonderland:

Insta: kristine_eck

:))

Hei dere!

Nå er sommeren snart over, og jeg er egentlig litt klar for at skolen skal starte igjen. Det er ikke sånn at jeg gleder meg til å gjøre lekser eller å sitte i timen, men jeg tror det blir ganske deilig å komme tilbake til de gamle rutinene.

Denne sommeren har også vært veldig annerledes enn hva den pleier å være. Jeg har jobbet nesten hele sommeren, og det er jeg absolutt ikke vandt til! Heldigvis har jeg veldig hyggelige kollegaer, så det har vært gøy på jobb.

Jeg har fortsatt ikke følt at det har vært sommerferie, men heller en lang høstferie. Været har vært veldig bra, og veldig dårlig, så det kan jo ha noe med saken å gjøre. Det har heller ikke vært kjempemye å gjøre, så de siste ukene har jeg passet på å ha travle dager.

Pappa feiret 50års dagen sin på lørdag! Det er en av de beste festene jeg har vært på. Alle var glade, det var god stemning og masse morsomme leker.

På mandag tok jeg og noen venninner en spontan tur til Sverige. Vi dro ikke hjemmefra før klokken 14:00, så vi var ikke hjemme igjen før nærmere 01:00. Noe av grunnen til at vi kom hjem så sent var fordi vi klarte å kjøre feil vei på motorveien i Sverige, noe vi ikke skjønte før ca en time senere…

I går dro Vilja, Martine og jeg til Rjukan for å hoppe i strikk. Vi hadde beregnet ganske god tid, men vi klarte selvfølgelig å kjøre til en vei som var stengt. Da måtte vi kjøre en helt annen vei og endte opp med å komme frem en halvtime etter de hadde stengt. Heldigvis ringte vi på forhånd og sa ifra at vi kom litt sent, så de som jobbet der var så snille at de ventet på oss!

Nå har jeg planer om å sole meg, før søsteren min og jeg skal hente søskenbarnet vårt på SFO.

Vi sees<3