Bildedryss & oppsummering

Hei alle sammen!

Endelig er jeg tilbake i Kragerø. Jeg kom mandag kveld, så den dagen rakk jeg egentlig bare å spise kveldsmat og legge meg.

Tirsdagen derimot fikk jeg gjort en del. Dagen startet med at vi dro til farmor og farfar sin hytte på skåtøy, hvor vi prøvde å lage en zipline over vannet. Det var ganske mye vanskligere enn vi hadde trodd, men det ble overraskende bra til slutt. Etter det dro vi ut til en holme å spiste litt mat.

I går kveld dro jeg også til Jomfruland for å møte noen av vennene mine fra Skien. Vi spiste taco, spilte ¨rykte går¨ + at noen nattbada.

Alle bildene er fra i går:

Helt krise

Hei dere!

For en liten stund siden oppdaget vi noe veldig rart nede i gangen. Det var vann på gulvet og vi skjønte fort at det kom fra taket. Siden det var i den nederste etasjen kom det altså fra gulvet over.

Vi skjønte ikke helt hvor vannet kom fra, eller hva som hadde skjedd så vi prøvde oss egentlig litt frem. Det første vi gjorde var selvfølgelig å sette en bøtte der det rant, så ikke alt vannet ble spredt utover. Etter det kom vi frem til at det måtte være en lekkasje i et av rørene.

Vi prøvde å ikke bruke vasken på kjøkkenet eller vaskemaskinen for å se om det sluttet å renne, noe det gjorde. Derfor var vi enda mer sikre på at det hadde noe med røret å gjøre.

Pappa kom hjem fra hytten dagen etterpå for å se næremere på hva som hadde skjedd. Han tok vekk noen planker og litt av foringen, men der var alt tørt.

Vi fant altså ingen våte steder i taket/gulvet, noe som var veldig rart.

Det har heller ikke kommet noe mer vann etter at vi oppdaget dette, så vi vet faktisk ikke hva som skjedde. Hvis det faktisk er en vannlekkasje, så burde vi funnet noen våte steder, og reparert det før det blir en stor skade. Hvis det ikke er noe galt så er det fortsatt veldig rart at det drypte vann.

Pappa har en teori om at noen har kastet et glass med drikke i taket, men hvorfor skulle noen gjort det? Jeg er overbevist om at det er noe galt med et av rørene, men vi får krysse fingrene for at pappa har rett.

Vi sees<3

Giga bildedryss!!

Hei dere!

Det er søndag og jeg er kjempesliten! Nå har jeg vært ute hver dag i nesten en uke, og det merker jeg på kroppen. Heldigvis er det overskyet idag, så da kan jeg slappe av inne uten å få så dårlig samvittighet.

Jeg har tatt en del bilder de siste dagene, så nå tenkte jeg at det var på tide å legge de ut. De fleste er fra Kadetten dag 2, resten er fra hagefester.

Insta: Kristine_eck

kadetten dag 1

Hei alle sammen!

Igår var første dagen av Kadetten, og jeg husket å ta noen få bilder. Det var overraskende kaldt, så jeg frøys egentlig mesteparten av tiden. Idag vet jeg hvertfall at jeg må ha med meg jakke!

Idag skulle egentlig være hoveddagen, men to av de største artistene er arrestert… Jeg lurer veldig på hvem som skal steppe inn, for det er ganske vanskelig å finne noen nye til å synge samme dagen…

Jeg krysser bare fingrene for at denne dagen blir vellykket

 

Insta: Kristine_eck

Her og nå!

Hei alle sammen!

En rask oppdatering før jeg drar videre. Nå befinner jeg meg i leiligheten til Lotta i Bærum. Hun, Christina og jeg skal sove her frem til Torsdag. Det er endelig klart for første festival på Kadetten, så vi tenkte det var perfekt å sove her istedenfor å pendle frem og tilbake til Skien.

Vi kom igår så vi kunne ha god tid i dag til alt vi skal. Kadetten starter jo ganske tidlig og slutter ganske sent, så vi orker ikke være der fra starten av.

Det er jo kjempemange kjentfolk som skal på festivalen, så nå steller vi oss til et felles jentevors. Det er veldig gøy å tenke på at man kommer til å møte så mange kjentfolk selv om man er i en annen by.

Nå må jeg stelle meg ferdig før vi drar, men jeg lover et giga bildedryss imorgen!

vi sees<3

Insta: Kristine_eck