Bucket list denne sommeren!

Hei dere!

Sommeren er lang, og det kan fort bli kjedelig hvis man ikke har noen planer. Derfor har jeg laget en Bucket list som forhåpentligvis gir deg noen ideer til ting man kan finne på.

 1. Dra på båttur
 2. Dra på hyttetur
 3. Roadtrip
 4. Sove under åpen himmel
 5. Sove på trampolinen
 6. Bygge et fort
 7. Bygge en trehytte
 8. Kjøre vannski
 9. Bygge et sandslott
 10. Arrangere en vannkrig
 11. Dra på en festival
 12. Dra på en utflukt
 13. Gå på minst to toppturer
 14. Spis is hver dag i en uke
 15. Poolparty
 16. Piknik
 17. Utekino
 18. Slåball
 19. Se på solnedgangen eller soloppgangen
 20. Eksploder en vannmelon med gummistrikk
 21. Spill sandvolleyball
 22. Dra til tusenfryd
 23. Fisketur
 24. Prøv alle iskremsmakene
 25. Arranger flyteparty (alle tar med seg et oppblåsbart dyr til et vann)

summer vibes

Hei dere!

Sommeren er godt i gang og jeg begynner endelig å få litt feriefølelse. Det hjalp veldig å dra ned til Kragerø en helg, spise lunsj ute, og besøke familien. Det var også først nå vi satt ut båten jeg pleier å bruke på vannet, noe som gjorde jeg fikk litt større frihet med tanke på at vi har hytte på en øy.

Forrige uke hadde vennene mine og jeg en liten utflukt til Paradisbukta. Det er et kjempefint sted i Bamble. Jeg kunne egentlig ikke bli med siden jeg skulle være barnevakt i noen timer, og de andre skulle dra tidlig på dagen, men heldigvis ble de der ute så lenge at jeg også rakk å komme ut.

Videre fremover har jeg planer om å dra på to festivaler. Den ene er allerede neste uke, og den andre er litt senere. Jeg elsker festivaler, og siden jeg hadde det så gøy i fjor kan jeg ikke vente med å dra i år også.

Insta: Kristine_eck

Gode nyheter!

Hei dere!

Grunnen til at jeg ikke har lagt ut noe er fordi jeg glemte pc’en hjemme, før jeg dro til hytten.. Vet at det er en dårlig unnskyldning, og jeg får litt dårlig samvittighet når jeg ser at det er flere innom bloggen uten at jeg har lagt ut noe nytt, men nå er jeg hvertfall hjemme igjen!

Det har vært noen travle og morsomme dager! Som dere vet så har jeg søkt jobb, og det er en glede å si at jeg har min første arbeidsdag på Meny idag! Jeg fikk jobb i ferskvareavdelingen, og det er jeg veldig fornøyd med. Der er det mye forskjellig å gjøre, så tiden går sikkert ganske fort.

Det blir rart å skulle jobbe en hel sommer, hvertfall siden jeg er vandt til å kunne gjøre hva jeg vil på sommeren. Heldigvis er det mange av vennene mine som også skal jobbe i sommer, så da blir det ikke helt tomt i byen.

Nå må jeg lage meg litt frokost (vet at klokken er 13…) før jeg drar på jobb!

Ønsk meg lykke til.

Insta: Kristine_eck

endelig!

Hei dere!

En god stund nå har jeg prøvd å skaffe meg en sommerjobb. Det har sett ganske mørkt ut, for jeg har ikke fått svar fra noen + at sommerferien allerede har startet. Jeg trenger virkelig en sommerjobb, og bestemte meg derfor for å være skikkelig innpåsliten og sende privat melding til de som ansetter. Det endte faktisk med to jobbintervjuer denne uken!

Førte intervju er i morgen på Meny, så hvis jeg får den må jeg nok bli i Skien mesteparten av sommeren. Den andre er på Marina Service i Kragerø, så hvis jeg får den så kan jeg være på hytten i hele sommer, som jeg pleier.

Ulempen med begge er selvfølgelig at jeg mister friheten til å gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Det er jo en del festivaler jeg ønsker å dra på, som sikkert kommer til å krasje med jobb, men sånn får det bare bli.

Videre i dag har jeg det ganske travelt! Selv om hoved treningene med laget er ferdig, har vi fortsatt noen små lag som skal ha oppvisninger. Jeg er trener for det første laget, og utøver på det andre laget, og begge har trening idag. Treningene i seg selv kommer nok til å gå helt fint, for det er ikke så slitsomme treninger. Men rett etter trening må jeg forte meg å skifte til penklær for og så dra videre til en bursdag.

Jeg elsker travle dager, og jeg elsker bursdager + at jeg endelig har fått noen jobb intervjuer. Så langt har det vært en bra dag.

Insta: Kristine_eck

Takk for nå

Hei dere!

På lørdag var jeg på Summeropen som er en cheer-konkurranse. Det var den aller siste konkurransen, og det er også den siste med dette laget. Det er rart å tenke på at man plutselig ikke kommer til å se folk man har brukt så mye tid sammen med.

Konkurransen var helt grei. Det er selvfølgelig alltid gøy å konkurrere, men gymsalen hadde null aircondition så det ble ekstremt varmt + at det ble en del forsinkelser som gjorde at alt ble forskjøvet med en halv time.

Dette er mitt sjette år som cheerleader, og vi har aldri fått så mange pokaler som det vi har fått denne sesongen. Vi har faktisk vært topp tre på alt vi har deltatt på!

Laget har fått veldig god kontakt, så vi har selvfølgelig avtalt å ha en avslutning i kveld hos en av trenerne.

Insta: Kristine_eck

PIT og avslutning

Hei alle sammen!

Igår endte vi heldigvis opp med å dra på PIT i Porsgrunn. Vi kom enten litt for sent eller på feil dag, for det var nesten ingenting å få kjøpt + at det nesten var helt tomt i gatene. Men det var fortsatt koselig å komme seg litt ut med venner. Jeg kom litt senere enn de andre fordi jeg ble med mamma og pappa til byen for å finne bursdagsgave til storebroren min. Han fylte 24 år idag, så vi tenkte det passet fint med en genser, en fjøl, noen bakeboller og en gryteklut.

Idag hadde vi en slags avslutning med klassen på Bakkestranda. Vi spiste kake og is + at vi fikk utlevert karakterkortene. Hanne og jeg kom litt for sent, så vi var der litt over en time før vi dro videre til skolen for å levere bøkene.

Videre idag har jeg min aller siste trening med laget. Det blir veldig trist å ikke møte alle like ofte lenger, for når man går på samme lag så møtes man jo flere ganger i uken. Jeg må nyte den siste treningen, og ikke minst konkurransen imorgen!

Vi sees<33

Insta: Kristine_eck

Hva skjedde med sommeren

Hei dere!

Jeg er ferdig med eksamen som vil si at jeg endelig er ferdig med andreklasse! Dette året har gått skummelt fort, og jeg frykter at neste år kommer til å gå enda fortere.

Dette er min første fridag fra skolen, og jeg har allerede startet å bli rastløs. I fjor var sommeren noe helt annet. Det var så varmt at vi alltid kunne være ute å bade eller spille volleyball. Nå er det lenge siden det har vært fint vær, og da ender man opp med å ikke gjøre noen ting.

Jeg har heller ingen faste planer denne sommeren. Kanskje jeg skal på en festival eller to, men utenom det så aner jeg ikke hva jeg skal. I fjor derimot følte jeg at jeg hadde så mange planer og så mye å gjøre at jeg ikke kom til å rekke alt.

Kan det snart bli litt varmere, og litt mindre skyer. Akkurat nå er det 13 grader ute, så sommerferie-følelse har jeg ikke. Jeg har brukt dagen til å se på en film og noen episoder gossip girl + sminke meg i tilfelle det plutselig skjer noe, haha.

Det kan hende jeg drar på PIT (Porsgrunns internasjonale teater festival) i kveld med noen venner, så lenge det ikke starter å regne!

 

Insta: Kristine_eck

bildedryss fra Danmark !

Hei dere! Det har skjedd veldig mye siden sist gang jeg la ut noe her. For det første så har jeg endelig fått lappen, noe som er veldig deilig å bli ferdig med. For det andre har jeg kommet opp i matte eksamen, så i hele dag har jeg for det meste jobbet med det. For det tredje så var fire venninner og jeg på tur til Danmark!

Vi dro på fredag og kom hjem i går. Grunnen til at vi dro til Danmark var fordi vi hadde kjøpt billetter til Karpe konserten som var i Danmark (den var i Norge også, men gøyere å dra til Danmark).

Den første dagen kom vi ganske sent, så det eneste vi rakk var å skifte til litt penere klær, før vi dro til en nattklubb. På lørdagen hadde vi god tid før konserten på kvelden, så da valgte vi å dra inn til byen for å shoppe litt i gatene. Det kommer en video senere denne uken!

Instagram: Kristine_eck
Snap: Kristineeck