Min fredag!

Hei dere!

Idag har jeg vært ute å spist lunsj med Anna, og da passet det jo ekstra godt at det ble så fint vær. Vi måtte jo benytte sjansen til å endelig kunne bestille drinker ute, så vi startet med hver vår Aperol Spritz og sluttet med hver vår Limoncello spritz. Det føles fortsatt veldig feil å kunne bestille alkohol, men samtidig så er det veldig koselig å sitte med en drink i hånda.

Vi spiste ute på Jonas B og der har de fått en slags vipps service som gjør at man bare kan bestille det man vil ha på vipps, også kommer bestillingen rett ut. Det var egentlig en ganske bra løsning, for da slapp man å vente på at noen skulle komme ut å ta bestillingen, men man mister jo kanskje litt den restaurant følelsen.

Vi spise i noen timer (litt usikker på hvor lenge vi satt der, men det var hvert fall en stund) før vi dro innom Down Town kjøpesenter for å kjøpe en ny foundation. Jeg er egentlig ganske lei av å bruke 400kr på en foundation som ikke er noe bra, og så langt har ingen av de dyre merkene vært noe jeg ønsker å bruke igjen. Derfor bestemte jeg meg for å dra på HM for å finne noe billig der. Anna så at de plutselig hadde fått inn L.A. Girl! Det er et merke jeg har hørt ekstremt mange

snakke om, men som jeg aldri har sett i Norge. Nå kan det godt hende at L.A. Girl har vært på HM i flere måneder, men dette er hvert fall første gang vi oppdaget det, så jeg gleder meg til å prøve den + at den bare kostet 99kr.

Senere i kveld skal jeg til Sebastian sammen med mange andre og klippe håret til Eivind. Jeg tror nok Anna skal få lov til å klippe mesteparten siden hun er litt flinkere enn meg, men jeg skal hvert fall prøve litt.

Alt som skjer denne uken!

Hei dere!

Idag er det mandag og jeg tenkte derfor at det passet fint med et innlegg hvor jeg forklarer litt hva som skal skje denne uken. Selve skoleuken er ikke akkurat spesielt spennende, utenom at jeg har en del fri. Det er jo snart en ny konkurranse med cheerleadingen, så treningene denne uken blir nok ganske harde.

Så til det som faktisk er litt spennende, altså helgen! Jeg vil si at helgen starter på torsdag siden alle har fri, så på torsdag håper jeg det skjer noe gøy. Akkurat nå har jeg ingen andre planer den dagen enn å dra på et møte. Mamma og pappa vil veldig gjerne ha meg med på hytten, men det frister ikke så veldig å dra vekk hvis det skal skje mye her hjemme.

Det jeg gleder meg aller mest til er lørdagen for da skal jeg i bryllup!  Jeg skal dra sammen med bestevennen min siden det er hennes mor og stefar som skal gifte seg. Det blir en veldig koselig kveld som jeg gleder meg kjempemasse til!

Noe som ikke blir like gøy er å dra på dugnad samme natten. Vi har nemlig fått en dugnad med russegruppen hvor vi skal stå nattvakter fra klokken 1 på natten til klokken 10 på morgenen. Jeg hater å døgne! Det er så slitsomt når hele døgnet blir snudd om, spesielt i en helg hvor man ikke helt rekker å få samme døgnrytme før skolen starter igjen.

Men alt i alt blir det sikkert en veldig bra uke! Vi sees<3

Bilde fra bursdagen på fredag

Noen stjal telefonen min…

Hei dere!

Igår hadde jeg en helt forferdelig dag. Midt i skoletiden bestemte Hanne og jeg oss for å dra og ta sol fordi vi hadde en fritime. Da vi kom tilbake til skolen merket jeg at jeg hadde glemt mobilen min inne på det ene rommet. Neste time startet ikke før om 15 minutter så jeg fortet meg tilbake til brun og blid for å hente telefonen.

Da jeg kom var det selvfølgelig opptatt der jeg hadde vært, og det sto at personen hadde 17minutter igjen å sole seg på, så hvis jeg hadde ventet hadde jeg ikke rukket timen. Hadde det vært en helt vanlig time så hadde jeg nok bare ventet, men jeg hadde en matteprøve som jeg trengte å komme tidsnok til, så det var litt dumt.

Etter prøven fortet jeg meg tilbake igjen til brun og blid, og denne gangen var det ingen på det rommet jeg hadde vært. Det hjalp jo ikke så veldig for mobilen var jo vekk.

Da visste jeg faktisk ikke hva jeg skulle gjøre. Brun og blid har jo ikke akkurat noe gjenglemt kurv og jeg kunne jo ikke få tak i noen for jeg hadde jo ikke telefonen min. Jeg prøvde å finne på noe jeg kunne gjøre, men det eneste jeg klarte å fikse var at noen på brun og blid ringte til telefonen min, noe som heller ikke hjalp..

Jeg dro hjem og logget meg på facebook på macen. Da fikk jeg hvertfall sagt ifra til folk at jeg hadde mistet telefonen så de også kunne hjelpe meg med å finne den.

Etter en stund kom jeg på at jeg har “find my iphone”. Jeg fikk logget meg inn og sporet opp telefonen. De som hadde tatt den bevegde seg rundt på et kjøpesenter, og da visste jeg hvertfall ikke hva jeg skulle gjøre. Det fristet veldig å kjøre bort og finne mobilen, men det hadde vært et umulig prosjekt.

Jeg skjønte etterhvert at man kunne sette mobilen på stjålet modus + at den skulle lage lyd, så det gjorde jeg i håp om at de skulle levere inn telefonen.

Ikke så veldig lenge etter hadde de gjort akkurat det. Mamma fikk en telefon om at noen hadde levert inn mobilen min på hittegodset til kjøpesenteret. HELDIGVIS fikk jeg den tilbake! Selv om forsikringen dekker ny telefon, er det sinnsykt kjipt å miste alt av bilder og meldinger + at det tar flere dager før man får en ny.

anne birth influencer program?? skuffende

Hei alle sammen!

Som de fleste sikkert har fått med seg så startet Anne Brith en bedrift som hun kaller Influencer program. Der søkte hun etter 10 bloggere som ønsket å drive med blogg på heltids, og som hun skulle hjelpe til å bli Influencere. Det eneste man trengte å gjøre var å sende en mail hvor man skrev litt om seg selv, som en slags søknad.

Jeg fikk forslaget fra en venn om at jeg burde søke, og det gjorde jeg selfølgelig for det skader jo ikke å prøve + at det hadde vært en super mulighet. Jeg fikk etterhvert vite at hun hadde fått inn flere hundre mail, så da var det egentlig ikke så mye håp om at jeg skulle bli valgt.

Noen dager senere fikk jeg en mail fra assistenten til Anne Brith som lurte på om hun kunne ringe meg. Jeg ble kjempeglad og sendte melding til vennene mine med en gang.

Da jeg ble ringt opp var det en veldig søt dame som snakket med meg i telefonen. Hun var blid, skrøyt av bloggen min og var veldig positiv til fremtiden. Vi snakket lenge, sikkert over en time om hvor mye jeg skulle få ut av dette programmet. Da jeg satt der ble jeg kjempegira og følte meg utrolig heldig og spesiell som fikk muligheten til å være med på noe som dette.

Helt til vi nærmet oss slutten av samtalen. Da fikk jeg vite at hele programmet er et kurs som koster 14 500 kroner?? Det kom som et stort sjokk og jeg viste egentlig ikke helt hva jeg skulle si. Var alle andre enn meg klar over dette? Jeg følte meg ganske dum som hadde hypet meg så mye opp for et kurs. Og ikke minst så burde jeg skjønt at det var en hake bak det hele.

Jeg aner ikke om kurset er bra, for jeg måtte nesten takke nei. Jeg har ikke hatt noen problemer over mail eller telefon med Programmet. De var veldig forståelsesfulle og ønsket meg velkommen tilbake hvis jeg ville det.

 

Planene mine de neste 3 ukene

Hei dere!

Jeg har SÅ mye å glede meg til fremover! Allerede til lørdag har vi planlagt å dra på hyttetur, og med «vi» så mener jeg en stor gjeng fra ungdomsskolen. Det blir kjempekoselig å samles på en hytte ved vannet, høre på musikk og grille. Det er en stor hytte, men vi er ganske mange så det blir spennende å se hvordan vi gjør det med sengeplasser, for det har vi egentlig ikke helt tenkt på enda. Det er også viktig at det blir fint vær slik at vi kan sitte ute, så jeg krysser fingrene for at det snart slutter å regne!

Uken etter er det 17. mai! Jeg tror faktisk at 17. mai er den beste dagen i året, eller hvertfall på lik linje som nyttårsaften og siste skoledag før ferien. Alle er så glade, man pynter seg og hilser på de man møter.

Uken etter det igjen blir jeg 18år. Det er bare rart å tenke på, men samtidig litt spennende. I det man fyller 18 får man plutselig lov til så mye mer, så det blir nok en stor frihetsfølelse. Dessverre var jeg litt sen med å skaffe meg oppkjøring, så jeg får ikke lappen den dagen jeg har bursdag, men den får heller komme etterhvert. Sammen uken skal jeg også feire bursdagen min på et utested. Jeg har leid stedet hele kvelden så jeg tror det kommer til å bli veldig gøy!

 

10 Serier du må se!

Hei alle sammen!

For ikke så veldig lenge siden la jeg ut et innlegg med forskjellige filmer på Netflix som du burde se. Denne gangen tenkte jeg å gjøre det samme med serier. Igjen så kommer jeg til å ta utgangspunkt i serier som finnes på Netflix, fordi det er dette de alle fleste bruker.

10. JANE THE VIRGIN: Denne serien handler om Jane som blir gravid selv om hun er jomfru. Dette er en veldig morsom serie, men jeg må innrømme at de første sesongene er best, for det drar seg litt ut av kontekst etterhvert.

9. NEW GIRL: I denne serien er det ganske mye sarkastisk humor, så hvis du ikke skjønner sarkasme så er det ikke serien for deg, men hvis du elsker den type humor så er dette en ganske bra serie. Hver episode har sin egen liten handling, så man kan hoppe litt frem og tilbake hvis man ønsker det.

8. RIVERDALE: Jeg ELSKET Riverdale da det kom ut, men nå har denne serien også gått en litt annen vei. Sesong 1 er kjempebra, og hvis du ikke har sett den allerede, så anbefaler jeg det på det sterkeste.

7. MODERN FAMILY: Litt samme oppbygning som New Girl, for her er det også en ny handling for hver episode. Modern Family er veldig morsomt fordi en del kjenner seg igjen, eller kjenner andre som minner om karakterene i serien.

6. SEX EDUCATION: Det er underholdene å sitte å se på serien, men jeg kommer nok ikke til å se den om og om igjen. Det er flinke skuespillere og en ganske morsom serie.

5. QUICKSAND: Dette er en svensk serie. Jeg ble veldig positivt overrasket, hvertfall siden den bare ble bedre og bedre jo flere episoder jeg så. Denne passer til alle over 16, og handler om skoleskyting.

4. YOU: Veldig ekkel serie med tanke på at handler om en stalker. Man blir veldig nysgjerrig på hva som skjer videre, og det er derfor vanskelig å slutte når man først har begynt. Det er ikke en skummel serie, så man blir ikke redd, men hovedrollen er ganske creepy.

3. PAPIRHUSET: aka La Casa de Papel er en av mine favoritter. Hele serien handler om et ran, altså hvordan de utførte det og hva som skjer underveis.

2. GOSSIP GIRL: Dette er min go to serie, som vil si at jeg alltid kan se på Gossip Girl. Jeg elsker denne serien fordi den er så enkel samtidig som det skjer masse. Mange vil nok si at det er en jenteserie, men det er nok kun på grunn av klærne. Selve handlingen passer for alle.

1. ELITESKOLEN: Sist men ikke minst kommer Eliteskolen. Denne serien starter med et mord, og videre får vi se alt som skjedde før dette. Jeg har sett Eliteskolen flere ganger, og den er like bra hver gang. Man glemmer litt at noen kommer til å dø fordi det skjer så mye mer. Alle burde se denne!

bildedryss fra helgen

Hei dere!

Denne helgen har vart så utrolig lenge! Jeg føler nesten at jeg har hatt en liten ferie. Som nevnt tidligere så var jeg jo på pole dance på fredag. Det var veldig annerledes enn hva jeg hadde trodd, men jeg ble positivt overrasket. Det var morsomt å prøve noe helt nytt, hvertfall når instruktøren skrøt så mye av oss. Hun sa at vi var den første gruppen hun har hatt hvor alle klarte alt. Pole dance var en slags blanding av dans og ¨klatring¨. Jeg trodde man måtte være sterk i armene for å komme seg oppover stangen, men man brukte nesten bare bena til å klamre seg fast, så jeg tror de fleste hadde klart det.

I går var jeg i konfirmasjon. Det er alltid koselig å være med familien, hverfall når det er så mange fine taler. Vi er ganske mange barn i familien på mamma sin side, og nå er nesten alle konfirmerte noe som er litt rart å tenke på. Tiden går utrolig fort!

Her har dere masse bilder fra helgen: