Her og nå

Hei alle sammen!

Som nevnt tidligere så er jeg nå i cheer-hallen for å se på words sammen med noen av jentene på laget. Selve konkurransen varer til langt på natten, så det er flere som har tenkt til å overnatte. Jeg kommer til å være her til sent i kveld, men ikke overnatte. Jeg er ikke så veldig glad i å sove på en luftmadrass, så hvis jeg kan unngå det, så gjør jeg det!

Vi kommer til å gjøre litt forskjellig i kveld, for det kan bli litt mye å sitte helt stille å se på tv i flere timer. Siden vi er i hallen så kommer vi til å stunte (bære hverandre), lage oss mat + mye mer.

Travel Fredag

Hei dere!

Som vanlig er jeg dårlig til å blogge i hverdagene, men jeg skal prøve å få gjort noe med det! Nå er det hvertfall helg, så da er det ingen unnskyldning til å ikke skrive noe. Jeg har hatt en TRAVEL fredag! Jeg hadde fri fra skolen, men alt jeg skulle gjøre var avhengig av andre som ikke hadde fri, så jeg satt egentlig bare å ventet til folk ble ferdige på skolen.

Vilja og Petter skulle feire 18års bursdagen sin, så Hanne og jeg tenkte at vi kunne bake to brownies. Det tar ikke akkurat lang tid å lage pose brownies, så det var ikke så krise, men Martine og jeg spleiset på gave til Vilja, så hun kom innom meg for å gjøre ferdig gaven. Problemet her var at jeg måtte stelle meg ferdig til bursdagen før halv 5, fordi jeg skulle sminke Jenny til skoleballet hennes. Ballet startet halv 8, og bursdagen startet 7, så jeg hadde ikke rukket å stelle meg etter at jeg hadde stelt Jenny. Dette ble kanskje litt forvirrende, men det var hvertfall travelt.

Bursdagen var forresten veldig bra! De hadde en stor leilighet midt i byen som nesten var helt tom, så det var plass til mange. Bursdagen startet som sagt klokken syv, men det var kun med de nærmeste så vi fikk feiret dem litt før de andre kom.

Idag skal jeg tilbringe mesteparten av dagen i cheerhallen. Vi skal ikke trene, men vi skal se på VM i cheerleading. Så langt har Norge gjort det veldig bra og det jo ekstra koselig å heie på Norge sammen.

 

Det blir sikkert enda en oppdatering i kveld, så vi sees <3

10 filmer på Netflix du må se

Hei alle sammen!

Jeg tenkte å dele 10 filmer som jeg mener alle må se. Personlig så liker jeg å se litt av hvert, jeg har egentlig ikke noe favoritt sjanger. Så derfor burde alle finne en film i denne listen som de også liker. Alle filmene er fra Netflix fordi det er det de fleste har.

1. Brulesque: Mye musikk, men ikke en musikal. Filmen handler om en jente som drømmer om å leve av å synge. Veldig underholdene, for det skjer mye i filmen.

2. To all the boys i’ve loved before: Typisk Disney film, men også veldig bra. Jeg har sett denne filmen flere ganger, og den passer perfekt til en jentekveld. Den handler om en jente som må løse en flau og vanskelig situasjon. Du må egentlig bare se den for å forstå, for det er mye som skjer.

3. 22 July: Veldig trist film. Den viser godt hva som skjedde den 22 juli. Filmen er basert på en sann historie.

4. Divergent: De fleste har vel sett disse filmene, men det er det jo en grunn til. Sjanger er action og eventyr, noe som egentlig beskriver filmen ganske greit. Passer for alle over 13.

5. Now you see me: Filmen handler om magikere som lurer folk. Veldig spennende og gjennomtenkt film. Absolutt noe å se hvis du liker triks.

6. Baywatch: Kanskje ikke den beste handlingen, men en veldig underholdene film.

7. Hangover: Morsom komedie som jeg tror alle kommer til å like. Filmen handler om noen gutter som ikke husker noe fra dagen før.

8. Project X: Handler om tre gutter som hoster en gigantisk fest. Jeg har sett denne filmen flere ganger og den blir bare bedre og bedre.

9. The Impossible: Trist film som er basert på en sann historie. Handler om en familie som blir tatt av en tsunami.

10. Nerve: Jeg har sett denne filmen så sykt mange ganger, men den er fortsatt spennende. Akkurat nå har Netflix fjernet filmen, men den kommer nok snart tilbake… Filmen handler hvertfall om et spill som heter nøtt eller sannhet, uten sannhet.

 

Fineste stedet | Bildedryss

Hei dere!

Da har jeg endelig kommet frem til sommerhytta, og det er så sinnsykt deilig å være her igjen. Været er kjempefint, og det er bra at det begynner å bli varmt i skyggen også. Jeg tror faktisk det er nærmere 20 grader her, så det føles jo ut norsk sommer allerede. Eneste som mangler nå er at sommeren kommer ordentlig i gang så det blir litt liv i Kragerø.

Jeg fikk i oppgave å lage litt lunsj, så da ble det rett og slett ostesmørbrød. Mamma fant også frem noen boller, men de var så tørre at det ikke gikk å spise de.

Planene mine resten av kvelden er egentlig ikke så veldig spennende. Vi har tenkt til å grille litt i kveld, og etter det kommer vi sikkert til å spille noen spill.

Planer resten av ferien!

Hei dere!

Denne ferien har jeg allerede opplevd ganske mye! Det har vært mange lange dager og jeg føler nesten at ferien allerede har vart en uke.

Vi dro opp på vinterhytten ganske tidlig idag, så nå har vi tenkt oss på cafe for å spise litt mat. Siden det er så fint vær denne ferien så kommer vi kun til å være her en natt før vi drar videre til sommerhytten. Jeg tenker at det fortsatt er alt for kaldt til å kjøre båt på vannet, men det er veldig koselig å være i Kragerø i påsken siden det er så mange aktiviteter i byen.

Jeg har tenkt meg hjem på lørdag, rett etter vi har vært på påskemiddag hos mormor og morfar, så da får jeg noen dager hjemme før skolen starter igjen!

Nå er vi som sagt på vei til cafeen, og mamma og pappa hadde faktisk lyst til å ake ned slalombakken på rumpebrett, så det er vel det vi kommer til å gjøre i dag!

Vi snakkes<3

 

Dagstur til Kragerø

Hei alle sammen!

I dag bestemte vi oss for å dra til Kragerø for å spise lunsj hos Mormor og Morfar. Planen var egentlig bare å hente båten, for å ta den med hjem og gjøre den klar for en ny sesong, men siden mormor og morfar bor her så er det jo ekstra koselig å spise sammen!

Vi kom hit for ca en time siden og vi har allerede rukket å spise kake, drikke og ta ut båten fra hallen. Det som står igjen nå er å spise gulasj og komme seg hjem igjen!

Klare!

Da er vi klare for å komme oss ut! Vilja, Martine, Solberg og jeg stelte oss sammen. Vi brukte ca to timer på hår og sminke, noe som var overraskende mye. Nå sitter vi på grill vors og jeg skal prøve å få tatt masse bilder så dere kan få sett alt imorgen!

Vi sees<3

Her og nå

Hei dere!

Akkurat nå er jeg hos frisøren. Jeg skal ikke gjøre noe selv, men jeg ble med Iben. Hun skal klippe tuppene og jeg syns det er koselig å være med.

Vi er hos Walid og de er veldig flinke til å klippe, samtidig som det er ganske billig! Jeg tror at Iben kun betaler 600kr for vask og klipp.

For ikke så veldig lenge siden var jeg hos frisøren selv og da skrøt jeg så hvor billig det var, men det før jeg betalte.. Jeg stripet håret hos Tango og det ble 1000kr mer enn jeg hadde forventet…

Nå venter jeg hvertfall på at håret til Iben skal bli ferdig før jeg skal på lunsj. Det blir ENDA en oppdatering senere i kveld, så stay tuned!