Travel helg!

Hei alle sammen!

Denne helgen har jeg gledet meg lenge til, for det er mye spennende som skjer. Jeg skal snart til Farris bad for å feire bursdagen til Hanne. Hun har invitert de nermeste på middag og spa, så det blir nok veldig koselig! Vi blir hentet klokken fire og før det må jeg rekke å pakke badetøy, skift og stelle meg, så jeg har litt dårlig tid. Selve opplegget der borte er jeg litt usikker på, men jeg tenkte å filme litt så da får dere se.

I morgen skal Hanne, Iben, Elise og jeg på Harrytur til Sverige! Jeg kan ikke huske sist gang jeg dro til Sverige for å kjøpe billig godteri, og siden både Iben og Hanne har lappen så passet det jo perfekt med en liten roadtrip! Det eneste som er litt stress er at vi ikke har så veldig god tid for vi skal ut på kvelden. Det vil si at vi må være hjemme rundt 7, forte oss med sminke og klær, så dra på vors rundt 8tiden! Det blir en veldig hektisk helg, men det er også litt deilig å alltid ha noe å gjøre!

På søndag har jeg ingen planer, så da kommer det en ny Youtube video. Den handler om NM helgen så den burde dere glede dere til!

Håper jeg får lagt ut en liten oppdatering i morgen! Hvis ikke så sees vi til søndag<3

 

Husk å sjekk ut: https://sinceresally.com og bruk koden: KRISTINEEC25 for 25% avslag.

Sommerminner

Hei dere!

Idag har det vært så utrolig deilig å være ute! Det er kjempevarmt i solen og helt grei varme i skyggen. Det fikk meg til å tenke på sommeren i fjor. Da var det så sinnsykt varmt og jeg kan huske at den varmen kom ganske brått, litt sånn som nå.

Det beste med sommeren i fjor var at jeg rakk å gjøre så mye! Det var en travel sommer med nye ting å gjøre hver dag, men det er akkurat sånn jeg liker å ha det. Det første jeg tenker på når jeg hører sommer 2018 er festivaler. Jeg hadde aldri vært på festivaler før, men den sommeren bestilte jeg billetter til to, først Kadetten, så Stavern. Kadetten var ikke så veldig stort så jeg tror det var lurt at jeg varmet opp der før jeg dro til Stavern, for Stavern var mye større enn jeg hadde forventet. Jeg SKAL på festivaler denne sommeren også, for det var virkelig ett høydepunkt i fjor!

Det neste jeg tenker på er hytten i Kragerø. Der er det så mange koselige mennesker, og jeg føler virkelig at man blir bestevenner for noen uker. Uten hyttevennene mine hadde nok sommeren blitt ganske kjip, så jeg er veldig gald for at det er så mange på min alder der!

Familie er jo også en stor del av sommeren, og hvert fall når det kommer til å spise ute. Mamma og pappa ELSKER å spise ute om sommeren, hvertfall lunsj! Vi har også en årlig tradisjon hvor alle onkler, tanter og barn drar på telttur. Forje sommer ble også ekstra spesiell fordi mamma og pappa hadde sølvbryllup + at mormor og morfar hadde gullbryllup!

Det er nesten ett år siden jeg dro til London med Cheerleadningen. Vi dro første helgen i sommerferien og ble der i noen dager. Vi ble også leid inn til en rekke arrangementer, som for eksempel rugby kampen. Det har vært så mange fine minner med laget og vi har fått muligheten til å delta på så mye. Selv om ikke vi skal til London eller på kamp i år, så håper jeg det kommer flere slike muligheter!

Sist men ikke minst så må jeg nevne 17.mai! Jeg vet at dette ikke egentlig er på sommeren, men jeg elsker den dagen! 17.mai i fjor var så koselig og igjen så fikk jeg oppleve alt jeg hadde lyst til. Det startet med frokost sammen med alle jentene, så dro vi inn til byen for å se på toget. Litt senere dro jeg til farmor og farfar for å spise mat før jeg dro til porsgrunn for å gå i borgertoget sammen med cheerleadningen. Til slutt dro jeg hjem og skiftet til kjole før jeg dro på grilling, og til slutt hagefest. Vær så snill å la årets 17.mai feiring bli like bra!

Jeg håper alle får en fin dag videre og at det blir en like varm sommer i år som det var i fjor<3

 

Husk å sjekk ut: https://sinceresally.com og bruk koden: KRISTINEEC25 for 25% avslag på hele butikken!

Giga bildedryss fra NM!!

Processed with VSCO with c1 preset

Hei dere!

Som dere sikkert har fått med dere så er jeg på NM i cheerleading. Helgen har vært utrolig bra! NM er alltid høydepunktet i en sesong fordi det er så gjennomført. Alle lagene får egne leiligheter, det er god mat og ikke minst en stor galla. Jeg har filmet hele helgen så gled dere til å se den videoen.

Vi konkurrerte i går og endte opp med sølv! Jeg håpet selvfølgelig på gull, men vi hadde fall og kjørte ikke vårt beste så det at vi i det hele tatt fikk andre plass er helt sykt!

Bildedryss fra helgen! (Video kommer)

Processed with VSCO with m3 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with m3 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

Her og nå, jeg fikser håret!

Hei dere!

Tenkte å oppdatere dere litt! Som sagt så er det jo NM om kun 2 dager! Det er helt sykt å tenke på. Men det er også noe av grunnen til at jeg er hos frisøren nå. I går på trening var det så mange på laget som hadde tatt på selvbruning + at jenny hadde fikset håret. Da fikk jeg så lyst til å fikse meg litt selv. Siden jeg fortsatt er ganske brun fra jeg var i Thailand, tenkte jeg at ble gøyere å fikse håret litt.

Jeg er alt for pysete til å farge håret for jeg er så redd for at det skal bli ødelagt, derfor pleier jeg heller å stripe det. De siste gangene har jeg stripet det hos Tango frisør fordi det er her jeg har fått best resultater + at det en av de rimligere salongene.

Senere tenkte jeg å lage en youtube video, så det er bare å glede seg til den kommer ut! Jeg må også kjøpe en gave før helgen for vi skal ha «hemmelig venn» og da er det koselig å gi en liten gave!

 

Vi sees<3

Om fem dager!

Hei alle sammen!

Forje uke gikk sinnsykt fort! Jeg kan nesten ikke huske hva jeg gjorde, men fort gikk den hvertfall. Denne uken kommer nok også til å gå ekstremt fort for jeg gleder meg helt vilt til helgen! Endelig har tiden kommet for NM 2019. Vi hadde showcase (generalprøve) i går, og det gikk helt greit. Hadde vi kjørt sånn på konkurransen hadde jeg nok blitt litt skuffet, men siden det var generalprøve så går det helt fint. Jeg er i tillegg trener for to peewee lag som også hadde showcase i går, og jeg er SÅ stolt over hvor flinke de har blitt.  Lagene jeg er trener for er ikke gamle nok til å konkurrere, men de skal ha oppvisning i pausene.

Tanken på at NM er om fem dager er selvfølgelig veldig gøy, men skal jeg være helt ærlig så er det litt rart å tenke på også. Vi har slitt oss ut på trening i flere måneder, og nå skal alt det harde arbeidet bli dømt på 2min og 30 sekunder, for det er all tiden vi får til å vise frem hva vi kan. Dette er første året jeg stiller som Coed (gutter og jenter på samme lag) så bare det blir jo spennende. Med tanke på at vi vant forrige konkurranse så har vi jo store muligheter til å vinne NM, men man vet jo aldri hva som kan gå galt, eller hvor flinke de andre lagene har blitt.

Her er noen bilder fra showcasen:

Ønsk oss lykke til!

Vi sees<3

Se hva jeg kjøpte hos skredderen!

Hei dere!

Dette er den aller siste vloggen fra Thailand! Det er litt trist og litt deilig. Men jeg skal selvfølgelig komme med flere videoer, så hvis det er noe du ønsker at jeg skal filme så er det bare å sende en DM.

I denne videoen viser jeg dere litt fra Bangkok + noe jeg kjøpte hos en skredder.

Enjoy:

Bildedryss fra ub-konkurransen

Hei alle sammen!

I går var jeg på en litt annerledes konkurranse. Et av fagene mine på skolen heter Markedsføring og ledelse, så derfor var klassen min og jeg på en messe hvor vi viste frem nye ideer og oppfinnelser. Skal jeg være helt ærlig så var ikke gruppen min spesielt godt forbredt så mesteparten av tingene vi hadde med var lagd dagen før..

Det var ekstremt mange grupper som hadde gjort en sinnsykt bra jobb! Både ideen og standen så skikkelig bra ut. Vi sto ganske lenge ved standen for å fortelle de forskjellige dommerne om ideen vår, men etter noen timer ble vi litt lei så vi gikk rundt å snakker med noen av de andre deltagerne, noe som tok ganske lang tid.

Vi skjønte ganske fort at vi ikke kom til å vinne noen priser, noe som egentlig var helt greit for da fikk vi tid til å slappe litt av + spise pizza. I tilliegg var det noen som hadde brukt veldig lang tid på å gjennomføre prosjektet, så det var fortjent at de vant.

Forresten, hvis dere ikke skjønte hva vi viste frem så var det økologiske solbriller laget av PLA. Vi fant etterhvert ut at PLA blir nedbrytbart av sol, så det var jo litt dumt med tanke på at vi hadde lagd solbriller, haha!

 

Vi sees<3

Endelig ute! Thailand vol.3

Hei!

ENDELIG fikk jeg lastet opp denne videoen! Vi bestemte oss for å dra til jungelen noe som var overraskende gøy. Vi dro dit alene selv om det var anbefalt å ha med guide, så vi ble litt nervøse når vi så flere ¨fare¨ skilt på veien oppover. Vi var også på nattmakred + mye mye mer!