Jeg møtte Kronprinsen!

Hei dere!

Selv om det var utrolig deilig å være på ferie, må jeg nesten innrømme at det var digg å komme tilbake igjen også! Flyet landet i Norge sent på tirsdag så første skoledag for meg ble onsdagen, men før jeg fikk dra på skolen hadde jeg en veldig annerledes cheer oppvisning. Like før jeg dro på ferie ble laget mitt spurt om vi kunne ha fremføring for kronprinsen, og SELVFØLGELIG hadde vi lyst til det! Det er ikke hver dag man får en sånn mulighet, og selv om det bare var en fremvisning så var det utrolig stas!

Mens vi hadde oppvarming kom det inn en del politi folk + bombehunder som skulle sjekke området. Ingen tvil om at kronprinsen skulle ha det trygt. Det var også ganske stramt skjema, alt skulle gå etter planen og det var tydelig at ingenting som skjedde var tilfeldig. Vi var de aller første som skulle ha oppvisning, det var altså vi som hadde ¨åpningen¨. Jeg trodde det kom til å være nervepirrende å ha fremføring rett foran Haakon Magnus, men han var så blid at jeg ikke gruet meg i det hele tatt. Da vi var ferdige med showet kom han faktisk bort til oss og stilte noen spørsmål. Jeg må innrømme at jeg var utrolig overrasket over hvor koselig det var, selv om vi ikke egentlig snakket så mye sammen, haha.

Denne uken har gått ganske fort med tanke på at jeg har gjort en del. Om ca en time skal jeg være hallvakt med Jenny noe som er utrolig kjedelig! Det er rett og slett bare at vi sitter i hallen og er vakter. Når det er sagt så skal jeg prøve å være mer aktiv på bloggen. Det er bare å sende dm om du har noen innleggs ønsker!

Ha en fin dag videre!<3

første gang jeg tar på en vill apekatt

Hei og velkommen tilbake!

Som dere sikkert har fått med dere så er jeg på ferie i Thailand. Siden jeg opplever så mye nytt så tenkte jeg at det er lettere å lage en video enn å prøve å forklare alt sammen.

En av dagene bestemte vi oss for å se etter ville apekatter. Jeg var litt redd for at vi ikke kom til å se noen eller at apene var redde for oss. Før vi dro tok vi med oss en klase bananer for å prøve å lokke de til oss.

Se selv hvordan det gikk: 

Blir jeg kastet ut av Blogg.no?

For noen uker siden fikk jeg en melding fra Blogg.no hvor det sto at bloggsoft (der man skriver blogginnlegg) ville bli lagt ned og at bloggen min ikke var overført til den nye plattformen. Altså, bloggen min ville bli slettet fra blogg.no. Jeg fikk også beskjed om at jeg kunne lagre alle innleggene mine og flytte disse over til en ny plattform. Da jeg fikk denne meldingen visste jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre… Alle bloggere som jeg har hørt om her i Norge er jo en del av Blogg.no, så tanken på at jeg måtte starte på en ny plattform gjorde egentlig at jeg ble ganske demotivert. Det sto at man kunne søke om en plass for å få lov til å fortsette hos blogg.no, noe jeg selvfølgelig søkte om. Jeg hadde lest flere steder at det kun var de mest kjente bloggerne som fikk godkjent søknaden sin, så jeg hadde vel egentlig ikke så mye håp.

Heldigvis så fikk jeg en ny mail fra Blogg.no hvor det sto at bloggen min SKAL bli overført! Jeg tror faktisk aldri jeg har blitt så glad av å lese en mail. MEN nå som blogg.no har fått en ny plattform betyr det at alt ser helt annerledes ut. Selve bloggen min har fått et nytt design som jeg er litt usikker på om jeg liker, men det får gå bra. Det verste er det nye stedet man skriver innlegg på! Nettstedet heter WordPress og er veldig forvirrende. Dette er mye av grunnen til at jeg ikke har blogget noe særlig, for jeg har faktisk ikke skjønt helt hvordan jeg skal gjøre det, haha.

Hvertfall så kommer jeg til å forbli på blogg.no, noe jeg er veldig glad for! Håper jeg skjønner mer av dette nettstedet etterhvert:)

Håper alle får en kjempefin vinterferie, vi sees<3

planer for vinterferien + gratis trening

Hei igjen! Jeg vet at mange kanskje venter på svarene til Q&A’en jeg hadde på Instagram, men den kommer heller i morgen eller på søndag, får se litt hvor mye jeg rekker på lørdagen. Da skal jeg til hallen sammen med de andre trenerne og delta i en Instagram konkurranse. Hvertfall så tenkte jeg å fortelle litt om planene mine for vinterferien. Vi har ikke ferie før om en uke, men jeg er så gira at jeg forteller det nå. Neste lørdag drar familien min og jeg til Hua Hin! Det er en kjempefin by i Thailand! Jeg har aldri vært der før så jeg vet jo forsåvidt ikke om det er en fin by eller ikke, men på bildene jeg har sett så virker det veldig bra.

Hvis dere leste innlegget mitt ¨10 ting jeg hater¨, så vet dere hvor lei jeg er av vinteren. Tanken på at jeg skal dra til varmere strøk om en uke er helt sinnsykt deilig. Det er også en stund siden jeg har vært på en typisk strandferie, så jeg kjenner at jeg gleder meg til å bli brun og blid 🙂 Jeg skal prøve å holde dere oppdatert så godt jeg kan mens jeg er der nede, men det er ganske stor tidsforskjell så jeg vet ikke helt hvordan det kommer til å gå, men vi får se. 

Processed with VSCO with c1 preset

Hvis du har lyst til å prøve cheerleading så har jeg en god nyhet! I vinterferien kommer Pride Cheerleading til å arrangere åpne treninger som er helt gratis og uforpliktende. Det kommer også til å bli delt inn i alder så man slipper å være med de aller minste. Man trenger ikke være god i noe som helst for å komme + at det sikkert er mange nye som heller aldri har prøvd før. Du finner treningstider på Pridecheerleading.no

Nå sitter jeg i stua med mamma og pappa og venter på middag. I kveld tror jeg at jeg enten får besøk eller drar på besøk, det er uansett deilig å gjøre litt på kvelden, hvis ikke så sovner jeg alt for fort! 

Processed with VSCO with c1 preset

Husk at det kommer flere innlegg denne helgen, så følg med på Instagram og snap! vi sees<3

Insta: Kristine_eck

 

Avisa + knekt sofa

Processed with VSCO with ss3 preset

I dag har jeg hatt en av de mest bortkastede skoledagene i mitt liv. Jeg prøvde å tenke tilbake på hva jeg faktisk har gjort, og jeg har lest en tysk tekst, tegnet på en plakat og sett en film.. Uansett så har jeg hatt noe å glede meg til! På treningen i dag kom Varden for å ta noen biler av laget + at de skulle intervjue oss trenere. Jeg syns det er veldig gøy at cheerleading endelig har fått litt mer oppmerksomhet i media, for det er fortsatt en del som ikke vet hva det er. De små jentene på laget hadde det kjempegøy med photoshoot og det er jo bra med litt varierte treninger. 

Det er en ting jeg ikke har fortalt dere. I helgen hadde jeg vors med noen jenter og vi oppførte oss egentlig veldig fint. Det var ingen som sølte og det var heller ingen som knuste noe. Dagen etter, da jeg var ferdig med å rydde vekk rotet satt jeg meg ned i sofaen som lagde en veldig rar lyd. Etterhvert som jeg studerte sofaen nøyere fant jeg ut at den hadde knekt… Jeg skulle ønske det kun var et bein som hadde knekt av, men det var selvfølgelig en lang stang som gikk gjennom hele sofaen. Det første jeg tenkte var at jeg måtte holde det skjult for mamma og pappa, men jeg skjønte vel egentlig ganske fort at det ikke kom til å funke, så jeg bestemte meg for å ringe de å fortelle om det som hadde skjedd. Over all forventning tok de det kjempefint + at pappa klarte å fikse sofaen når han kom hjem! Det eneste som ble litt dumt er at vi måtte sette på et ekstra ben som ser ganske stygt ut, men det får gå. 

Jeg tenkte å ha enda en Q&A snart, så hvis det er noe dere lurer på så er det bare å glede seg! 

Sees<3 

Sminke & sminketips

Processed with VSCO with f2 preset

Hei igjen! Det er lørdag og i den forbindelsen tenkte jeg det at kunne være nyttig med et innlegg om sminke. Noe av det jeg syns er morsomst før jeg skal ut er å stelle meg, hvertfall hvis man steller seg sammen med andre. Jeg startet med sminke da jeg var ganske ung og man kan trygt si at jeg har vært gjennom mange grusomme trender! Heldigvis har jeg lært litt hva som funker og hva som ikke funker, så dette er min festsminke rutine: 

Det første jeg gjør er å ta på fuktighetskrem. Hvis man har tørr hud før man starter å sminke seg er det null håp. Jeg har merket at hvis jeg bruker for tykk krem så vil det også bli litt rart, derfor anbefaler jeg en tynn dagkrem fordi de tørker fort inn, men gir allikavel fuktighet. Over fuktighetskremen sprayer jeg med settingsprayen fra Glam Glow. 

Nå burde huden være klar for foundation. Jeg bruker ALLTID en fuktig beautyblender! Det er ganske mange som drar den tørre svampen rundt i fjeset, men det skjønner jeg ikke hvordan de klarer + at når den er helt tørr så vil mye av foundationen trekke seg inn i svampen og den blir fort skitten og ekkel. Selv om jeg anbefaler å gjøre beautyblenderen våt før bruk er det viktig at den ikke er for våt, da blir hvertfall alt ødelagt. Derfor pleier jeg å klemme ut så mye vann som mulig før jeg tilslutt klemmer den i et håndkle. Da blir den perfekt! Jeg liker best foundation som er litt ¨glødene¨ og velger derfor alltid en hvor det står ¨skin illusion¨.  

Når det gjelder øyenbryn så tror jeg at man bare må gjøre sin egen greie. Hvis du sliter med hvordan du skal tegne dem kan et triks være å lage den nederste linjen på begge brynene først. Da er det lettere å få høyden lik og det blir ikke så vanskelig å finne den formen man liker best! Du burde også bruke en lett hånd og heller bygge opp fargen etterhvert. 

Jeg bruker ikke concealer rett og slett fordi jeg ikke skjønner helt vitsen med det. For meg så er concealer det samme som en liten foundation, så hvis jeg ønsker å lyse opp eller dekke til noe så bruker jeg heller bare en litt tykkere og lysere foundation. Noen flere som er enige i dette? 

Neste steg er øyenskygge, og det er min personlige favoritt! Jeg mener at øyeskygge-primer er en like stor scam som concealer, så det bruker jeg ikke. Noe som fungerer ekstremt bra er å bruke et pudder over hele øyelokket før du starter. Man burde alltid sette øyelokket med et pudder for å få en jevn og ikke-klissete overflate, da vil øyenskyggen bli jevn og lik på begge sider. Når jeg er ute liker jeg å ha ganske mørke øyne, så jeg kjører på med brun øyeskygge i creasen og rosa-,gull- eller sølv- glitter på selve øyelokket. Når man er ute så er det viktig å bruke øyeskygge som man kan stole på, altså som man vet ikke kommer til å røre seg resten av kvelden. Derfor bruker jeg nesten alltid Morphe! 

Contour og highlight er veldig individuelt. Personlig så liker jeg masse contour og lite highlight. Til leppene bruker jeg en rosa lipliner med Carmex. Man blir tørr på leppene uansett og hvertfall når det er så kaldt ute! Derfor bruker jeg lipliner for å få farge og Carmex for å gjøre de glossie. Det aller siste jeg gjør er maskara og eventuelt falske vipper. Hvis du syns det er vanskelig å ta på falske vipper kan jeg gi deg noen tips: Det er alltid lurt å ta på eyeliner for å skjule det eventuelle mellomrommet som kommer mellom dine egene og de falske vippene. Bruk maskara før du tar på vipper, det er lettere å legge de på noe som er litt stivere. Sist men ikke minst så burde du feste midten først og så sidene. 

Nå skal jeg slappe av litt før jeg starter å stelle meg. Jeg burde kanskje spise litt mat også, så da tipper jeg det blir kalde pølser og sjokolademelk eller no. 

Håper alle får en kjempefin lørdag! Vi sees<3