dritt som har skjedd denne uken:

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg leste i gjennom arkivet mitt istad og det er først nå jeg innser at jeg for det meste skriver om ting som går dårlig. Personlig så føler jeg at det skjer mye mer positivt enn negativt i livet mitt, så jeg vet egentlig ikke helt hvorfor det har blitt sånn, men jaja. Hvertfall så har denne uken vært ganske stressende! Helt siden vi kom tilbake til skolen etter juleferien har vi så og si ikke hatt noen prøver eller innleveringer, helt frem til nå. Denne uken har jeg hatt fremføring på mandag og tirsdag, prøve idag og fremføring i morgen. Det er ALT for mye! Jeg syns det er utrolig kjipt å ha så mye på en uke, for jeg føler ikke at jeg får nok tid til å øve ordentlig på alle prøvene… I tillegg hadde storesøsteren min bursdag på tirsdag, og hun ble aldri fornøyd med gratulasjonene jeg la ut på Instagram, men jeg prøvde.

På onsdag (i går) var det tid for elevrådssamling igjen. Det er egentlig bare et helt vanlig møte hvor vi spiser god mat og er borte fra skolen med gyldig fravær:) Det man gleder seg mest til med denne samlingen er selvfølgelig maten. Da var det litt skuff at vi fikk kylling. Jeg er veldig glad i kylling, men jeg vet at det nesten alltid er tørt når man er på restaurant, og det var det denne gangen også. Det er vel egentlig ikke så veldig mye å klage på her for vi fikk en kjempegod risotto + sjokolademousse, så jeg er fornøyd.

Treningen i går gikk ikke helt som forventet. Vi skulle prøve en ny pyramide som egentlig gikk veldig bra, hvertfall de første gangene. Når vi utfører trikset står jeg på skuldrene til Vilja for å hjelpe Lina rundt i saltoen. Den siste gangen vi skulle prøve klarte jeg å falle ned fra skuldrene til Vilja og rett på ryggen. Det gikk heldigvis bra og det eneste ¨skumle¨ som skjedde var at jeg mistet pusten. Idag har jeg ganske vondt i kroppen, noe som ikke er så veldig rart, men jeg merker at det kommer til å bli fort bra igjen. 

Jeg skal prøve å få til et positivt innlegg i løpet av helgen, haha! Vi sees. 

Liten seier, stort tap

I går var jeg på en konkurranse i Drammen som jeg hadde gru-gledet meg litt til. Det var en kvalifiserings-konkurranse, så for å få lov til å bli med videre var vi nødt til å prestere bra! Vi var fire jenter som tok toget inn sammen, noe som var veldig koselig. Det tok 1t og 30min bort så da hadde vi god tid til å stelle oss på toget + at da slapp vi å gjøre det i de trange garderobene. Å være på en konkurranse er ganske slitsomt. Det er en del venting, men i år var vi heldige for vi skulle ikke opptre før ganske sent på dagen, da ble det ikke så lang tid mellom opptreden og premieutdeling. Tidligere har vi risikert å vente i flere timer fordi det er felles utdeling som vil si at alle lagene i alle kategoriene må bli ferdige før noen får resultatene. 

Men denne gangen fikk vi en ny følelse av å gå på matta. Rett før vi skulle til oppvarming fikk vi en grusom beskjed. Faren til hun ene på laget hadde gått bort. Likevel ønsket hun å være en del av laget og hun valgte å være med oss å konkurrere. Det handlet ikke lenger om å vinne over de andre, men å stå sammen som et lag <3  

Vi har aldri gjennomført så bra som det vi gjorde i går! Vi hadde ingen fall og det var målet. De andre konkurrentene våre er flinke og de har drevet med coed (gutter og jenter) i mange år, mens dette er nesten helt nytt for oss. Da det var tid for premieutdeling hadde jeg egentlig ingen forventinger med tanke på hvor gode de andre langene er. Når de leser opp poengene starter de alltid med sisteplass og jobber seg oppover til første. Da vi kom til tredjeplassen var jeg sikker på at de kom til å lese opp vårt navn, men neida. Galaxy kom på tredje og Viqueens kom på andre som betyr at vi VANT! Det var en syk følelse å vinne denne konkurransen og jeg må si at det var fortjent! 

 

Dagens innkjøp!

Processed with VSCO with c1 preset

Velkommen tilbake! 

Jeg har slitt ut alle buksene mine, og de buksene som ikke er ødelagt er ganske ubehagelige å ha på. Det har faktisk kommet til det stadiet at jeg har brukt tights flere ganger denne uken, og det ikke sosialt akseptabelt. Mamma og jeg bestemte oss for å dra til Herkules etter skolen idag for å se om vi fant noe jeg kunne bruke, og overraskende nok så fant vi tre bukser med en gang! Jeg pleier egentlig å bruke ganske lang tid på å finne noen bukser jeg syns sitter fint for jeg skal alltid prøve nye merker, men denne gangen gikk jeg rett bort til det merket som er finest på. Dr. Denim har masse utvalg + at de er stramme helt nede ved leggen, noe som nesten umulig å finne. Det er ikke den beste kvaliteten, men de er ikke så dyre og da er det verdt det. Jeg endte opp med en mørkeblå olabukse og en hullete olabukse + at jeg kjøpte en kjempefin “skinnbukse” på Zoma! 

Vi brukte ganske kort tid på å finne bukser, men mamma skulle handle litt mat og en blomst, og jeg ville ha noe godt å drikke så vi endte opp med å være der en stund. Jeg er ikke helt sikker på om jeg syns det er trist eller bra at det begynner å komme vårklær inn i butikkene. Det er jo koselig med våren, men det gjorde nesten bare at jeg savnet varmen enda mer. 

Videre i kveld må jeg pakke og gjøre alt klart til imorgen! Vi må ta toget inn til konkurransen og jeg vil sove lengst mulig imorgen så da er det bare å bruke tiden i kveld smart. Vi skal ha høy hestehale med krøller + ganske mye, men “nøytral” sminke og jeg er litt usikker på om jeg skal stelle meg før jeg drar eller om jeg rekker det på toget. 

Vi skal ha reker og krabbe til middag og det ELSKER jeg. Forresten så kommer jeg ikke til å blogge imorgen, så dere får resultatet av konkurransen på søndag! 

Vi sees<3

10 ting jeg hater:

1. Glemme håndkle når jeg skal dusje: Jeg er en av de personene som må tørke meg i dusjen før jeg kan gå ut i kulda. Derfor så henger jeg håndkle over kanten så jeg slipper å bevege meg utenfor dusjen før jeg er helt tørr. Når jeg glemmer håndkle derimot må jeg gå våt ut av dusjen, noe som både gjør at jeg blir iskald og det blir klissvått på gulvet.

2. Brenne meg eller spise noe sterkt: Hvis man brenner seg så varer det alt for lenge! Det er vondt å brenne seg og jeg hater når det skjer, men dessverre så skjer det nesten hele tiden. Det samme gjelder når man spiser for sterk mat. Det ødelegger absolutt alt man skal spise resten av dagen + at man ikke vet hva man kan gjøre for å få det bedre. 

3. Spam i gruppechatter: Gruppechatter er kjekt å ha, MEN det er så sykt irriterende når det er to personer som starter en privat samtale i en gruppechat, hvorfor kan de ikke ta det alene? Eller når noen bestemmer seg for å plutselig sende masse GIF´er, ikke gjør det. 

4. Å ikke få sove: Denne tror jeg mange kjenner seg igjen i for det er jo umulig å ikke hate. Man ligger i senga og vil sove, klokka er mye og man vet at man skal tidlig opp eller har noe viktig dagen etter, men man får ikke sove. Enten så ligger man der lys våken og vet at det er null håp for søvn, eller så er man så trøtt at man ikke får sove, og ja, det går. 

5. Gå uten sokker: Jeg har aldri skjønt på meg folk som klarer å gå uten sokker. Til og med når jeg bare skal gå fra sengen og inn på badet så vil jeg helst ha på sokker, rett og slett fordi jeg hater følelsen av at det fester seg ting under føttene + at det er kaldt. 

6. Spy: Bare alt som har med spy å gjøre. Hater å spy selv, hater å se andre andre spy, lukten av spy og synet av spy. 

7. At det renner vann inn i genseren: Her er jeg kanskje litt sær, men når man vasker hendene, løfter de opp og det renner vann inn i armene! Det er så sykt ubehagelig. 

8. Fett hår: Det er irriterende at fett hår i det hele tatt er en greie.

9. Å lage mat: Det er ikke det at jeg ikke klarer å lage mat, for det gjør jeg, men jeg unngår det mest mulig. Det er ikke gøy, det er ikke spennende, det tar alt for lang tid og hvis det tar kort tid så er det bare stress. Jeg kan godt se på at andre lager mat, og jeg utrolig glad i mat, men jeg hater å lage det selv.

10. Vinter: Sist men ikke minst så hater jeg vinter. Det er kaldt, det er glatt, det er mørkt, det er for mange hindringer i hverdagen. Jeg liker å stå på slalom og alt det der, men det betyr ikke at jeg liker vinteren! For min del hadde det ikke gjort noe med kunstig snø i bakkene og 23 pluss grader. 

Dette ble en litt negativ post, men jeg håper dere kjenner dere igjen i noen av tingene! Vi sees i morgen<3 

Nå eller aldri

Velkommen tilbake!! Som dere sikkert har fått med dere så pleier jeg å oppdatere dere litt på hva som kommer til å skje denne uken. Det er ikke akkurat så veldig mye spennende på skolen for tiden og det er kanskje ikke så veldig rart heller, MEN til helgen derimot er jeg veldig spent på hvordan det kommer til å gå. Vi har jobbet beinhardt de siste månedene for å forberede oss til denne helgen. På lørdag skal hele laget inn til Drammen for å konkurrere i en konkurranse som heter Winter Open. Det er en kvalifiserings-konkurranse til NM som vil si at vi må gjøre det bra nok for å få lov til å bli med på NM. Vi hadde showcase (generalprøve) i går, og det gikk utrolig bra, men jeg er allikevel litt nervøs for at vi ikke skal klare det. Da blir det første gangen jeg ikke deltar i NM siden jeg startet på cheer… 

Nok om det! Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra trening og det begynner å bli ganske sent. Før jeg legger meg skal jeg egentlig rekke å vaske to bad, dusje + se på All Together Now (anbefaler alle å se det), og jeg har litt på følelsen av at jeg kommer til å prioritere Tvén. Mamma har lagd kjøttboller til middag som jeg også må rekke å spise, så vi får se hva det blir til. 

Ser dere til Torsdag! 

Ikke helt som forventet

Processed with VSCO with c1 preset

Sorry!! Jeg vet jeg sa at jeg skulle legge ut et innlegg i går, men jeg var så sliten etter kurset at jeg ikke orket å sette meg ned å fortelle + at jeg fikk besøk litt senere på kvelden. Uansett så var jeg i bursdagen til Marie på fredag og det var kjempekoselig! Hun hadde stelt istand med masse godteri, brus, quiz og en veldig morsom black out inspirert konkurranse hvor vi skulle smake og kjenne på forskjellige ting i blinde. Jeg tror laget mitt tapte, men Marie hadde kjøpt gaver til alle som var i bursdagen, så det føltes som en liten seier uansett. Det er sjeldent man er i en bursdag hvor man får med seg gaver hjem. 

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Som sagt så var jeg på trener kurs i går og det var veldig slitsomt. Som regel når man er på kurs pleier man å observere eller spotte (holde) frivillige utøvere, men denne gangen skulle vi være utøvere selv for å kjenne på hvordan det er å utføre de forskjellige øvelsene. Verken Kristiane eller jeg var spesielt forberedt på at vi skulle trene, så det var ikke så veldig stor innsats fra vår side. 

De siste to timene av kurset holdt vi på å sovne flere ganger, for da var det en fysioterapeut som hadde foredrag om idrettsskader, noe vi heller ikke var forberedt på. Vi trodde vi hadde meldt oss på et teipekurs, men det var bare de siste tjue minuttene hvor vi lærte hvordan man teiper en brukket ankel. Igjen så pleier det å være frivillige som vi øver oss på, men neida, vi skulle teipe hverandre, og dere aner ikke hvor vondt det er å rive av sportsteip. Det er helt grusomt!  

Ellers har jeg hatt en veldig fin helg og det håper jeg dere har hatt også! Jeg sto opp ca klokken 10 og har egentlig ikke gjort noe annet enn å spise gårsdagens pizza og sett på Netflix. På søndager klarer jeg ikke å gjøre noe effektivt med mindre jeg må + at jeg skal ikke på trening før i kveld så jeg kommer nok bare til å ligge her frem til det. 

Vi sees<33

Outfit + min mening om Bird Box!

Processed with VSCO with m3 preset

Det er fredag og enda en skoleuke er over! Som jeg sa i det forrige innlegget skal jeg i bursdagen til Marie idag. Jeg har tenkt litt på hva jeg skal ha på meg, og nå står det mellom to alternativer. Det første alternativet er en silke pysj. Den er kjempefin og jeg liker veldig godt å bruke den, men det er ganske kaldt å gå i pysj og man vet aldri hvordan temperaturen kommer til å være. Mitt andre alternativ er en rosa kosedress. Problemet her er at den fort kan bli veldig varm og det kommer ganske mange i bursdagen så det er typisk at det blir alt for varmt i rommet. Jeg tror jeg må høre litt rundt hva de andre skal ha på seg før jeg klarer å bestemme meg. 

På skolen idag fikk vi en oppgave som vi måtte gjøre før vi kunne dra hjem, og den brukte vi ca 30 min på. Klokken var jo bare halv halv ni så vi kunne jo like så godt prøve å få noe ut av dagen. Jeg ble med Hanne rundt i byen for å levere jobbsøknader før vi dro hjem til hun for å lage litt mat og for å se på Bird Box. Jeg ble egentlig litt skuffet over filmen. Personlig så er liker jeg ikke filmer som mangler en logisk forklaring, eller som ikke har en konklusjon. Når det er sagt så var den spennende å følge med på, og man satt med en liten klump i halsen fra start til slutt. 

Nå kommer snart Natalie og Iris hit for å se på Barbie og de 12 dansene prinsessene. Det var favorittfilmen min når jeg var yngre så det er veldig koselig at de også liker den så godt! 

Imorgen får dere en sen oppdatering på bursdagen fordi jeg skal på kurs nesten hele dagen! Vi sees<3 

 

Trening, Kurs og Bursdag

Ææ, nå er det lenge siden jeg har lastet opp noe! Sannheten er at jeg rett og slett ikke har gjort så veldig mye nytt. Hverdagene består som regel av det samme, trening, være trener og lekser. Heldigvis så er det alltid noe spennende å gjøre i helgene, og denne helgen har jeg litt forskjellige planer. På fredag skal jeg i bursdagen til Marie. Temaet er kosekveld og vi skal komme i kosetøy/pysj noe som virker veldig deilig siden vi pleier å gå i stramme kjoler og heler! Nesten hele lørdagen skal jeg på trenerkurs med cheerleadningen og etter det er jeg nok så sliten at jeg kommer til å holde meg hjemme og lade opp til trening på søndag. Jeg har hatt en veldig deilig skoleuke denne uken med tanke på at vi ikke har hatt noen prøver eller innleveringer, noe som er ganske uvant. Når det er sagt så får vi jo karakterkortet på torsdag og jeg kjenner at jeg gruer meg litt til å se hvordan det har gått, men hvis jeg blir skuffet kan jeg trøste meg med at det er karakterene til sommeren som teller! 

Processed with VSCO with c1 preset

Hvis du har noen ønsker eller forslag om innlegg er det selvfølgelig bare å ta kontakt! 

Vi sees<3 

Bursdag -> Securitas + knust mobil

Processed with VSCO with c1 preset

Igår fylte en av mine beste venner 18 år! Hun hadde planlagt bursdagen veldig bra og jeg vet at det var mange som gledet seg, inkludert meg. Som jeg nevnte igår spiste vi nærmeste middag hos Iben før festen og selvfølgelig hadde Iben valg pinnekjøtt. Alle koste seg med maten utenom Elise som heller valgte å spise pølser, haha! Når vi var ferdig med å spise dro vi til lokalet hvor vi skulle møte de andre, men da ble jeg så gira at jeg klarte å knuse mobilen min i bildøra… ganske kjipt. 

Det var sykt mange bra kostymer og det var veldig gøy å se at alle hadde dratt den helt ut! Iben hadde kledd seg ut som Lady Gaga og jeg må nok si at det var det beste kostymet der. Kostymet mitt ble også ganske vellykket, men jeg hadde en maske som var fullt av sort glitter og det gjorde at jeg ble ganske sort i fjeset etter at jeg hadde brukt den… Det var god stemning i bursdagen og jeg vet at mange hadde det veldig gøy, men når klokken nærmet seg 12 kom Securitas fordi alarmen gikk. De gikk rundt å lyste med lommelykter så da var bursdagen over. 

Håper du hadde en fin kveld, Iben! 

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Idag har jeg vært i enda en 18års bursdag, men denne gangen var det til søskenbarnet mitt, Jacob. Jeg syns fortsatt det er rart at vennene mine blir 18 og ikke minst at jeg snart blir 18år selv! 

Processed with VSCO with c1 preset

Resultatet av kostyme + shopping

Endelig er det lørdag og endelig er jeg ferdig med kostymet! Det er mer jobb enn man tror å lage et kostyme, og jeg kan innrømme at jeg aldri i verden hadde klart dette uten Jonette. I går sydde jeg ferdig toppen og den ble egentlig veldig fin. Man ser at kostymet ikke er kjøpt, men alt i alt så er jeg veldig fornøyd med resultatet noe som er veldig bra siden jeg skal bruke det idag! 

Pappa lurte på om jeg ville være med han til byen idag for å kjøpe litt klær og dra på cafe, så klokka halv ett idag var vi ute å handlet litt. Pappa og jeg er alene hjemme denne helgen siden mamma er på hytten med noen venninner, så da er det ekstra koselig å finne på noe sammen. 

Nå kommer snart Hanne til meg så vi kan stelle oss sammen før bursdagen! Hun skal være Cecilia Brækhus så jeg skal flette håret hennes i mange små fletter noe som tar ekstremt lang tid, så da er det bare å begynne så tidlig som mulig. 

Jeg kommer til å oppdatere dere i morgen på hvordan bursdagen var, da skal jeg også legge ut bilder av de forskjellige kostymene!