Hyttetur..

Processed with VSCO with c1 preset

Fra igår til i dag har jeg vært på Gautefall sammen med familien, og skal jeg være helt ærlig så er jeg ikke spesielt glad i å være på vinterhytten. Det er jo koselig å være sammen med familien om kvelden, men jeg blir fort litt rastløs av å sitte stille en hel kveld. Mamma og pappa elsker å være her og bruker hver anledning de har til å komme opp hit så det er ganske hjemmekoselig her selv om jeg personlig ikke er her så ofte. 

Søsteren min og jeg dro opp litt senere enn mamma og pappa i går, så da vi kom frem var det nesten klart til middag. Vi spiste indrefilet med fløtegratinerte poteter, sopp, rødvinssaus og brokkoli, noe som ble veldig vellykket og godt. Et vennepar av mamma og pappa har akkurat kjøpt hytte her på Gautefall, og siden vi nesten er naboer så tok vi en tur innom de for å se hvordan hytten så ut. Etter dette dro vi tilbake for å spille litt brettspill, og det er vel egentlig gårsdagen kort oppsummert. 

Idag ble vi tvunget ut på langrennstur.. Jeg syns ikke det er gøy å stå på langrenn, og jeg klarer heller ikke å skjønne at noen folk liker det bedre enn å stå i bakken. Likevel så måtte vi ut på tur, og jeg kan innrømme at det blir litt bedre etterhvert som man kommer inn i det + at vi fikk kakao når vi kom tilbake <3

Processed with VSCO with t1 preset

Om noen få timer skal vi i bursdagen til søskenbarnet mitt, Tomine, og så skal jeg hjem igjen til Skien. 

De aller fleste av dere hadde lyst på korte men ofte innlegg istedenfor lange men sjeldent, så jeg skal prøve så godt jeg kan å laste opp mange innlegg! sees i morgen. 

Hva jeg fikk til Jul

Før jeg starter så vil jeg bare si at julen selvfølgelig handler om mye mer enn bare gaver, men jeg vet at mange (inkludert meg) syns det er gøy å høre hva andre får til jul, så her kommer mine julegaver: 

Av onkel Sondre og Sofie fikk jeg et smykke som jeg likte utrolig godt! Det er enkelt å bruke for det er ikke så voldsomt, pluss at det er litt kult. Selve smykket er et hjerte. Ikke den tradisjonelle formen, men et ekte menneske-hjerte. Jeg har en del rosegull-smykker, så det passet fint at det var rosegull og sølv. Da kan nemlig bruke det sammen med de andre smykkene. 

Av farmor og farfar fikk jeg penger og en sminkekost. De vet at jeg er glad i å sminke meg, så det er veldig koselig at de prøver å kjøpe noe liker. Onkel Ingar, tante Anette og søskenbarn hadde kjøpt sjampo og balsam fra The Body Shop i favoritt-lukten min! De hadde også kjøpt sengetøy, men det har jeg lagt på vask… Fra søsteren min, Jonette fikk jeg en ansiktsrens som både forbedrer huden og fjerner sminken, noe jeg trengte siden jeg akkurat hadde gått tom for den gamle. Hun ga meg også to søte hårbånd! 

Som sagt så er jeg veldig glad i sminke og jeg syns det er gøy med mye forskjellig! Av onkel Fredrik, tante Heidi og søskenbarn fikk jeg en Morphe palett. Hvis du noengang skal kjøpe deg en ny øyenskygge palett, så anbefaler jeg Morphe. Den er pigmentert, men fortsatt veldig lett å blende ut. Paletten jeg fikk heter 35m Boss Mood. 

Av Håkon (storebror) fikk jeg min absolutt favoritt Ralph Lauren parfyme og fuktighetskrem! Tante Kjersti, onkel Kristian og søskenbarn ga meg en 2XU tights, noe jeg virkelig trenger + at det var den nye versjonen som er litt tykkere. Mormor og morfar ga meg votter fra Skinnbua i Kragerø. Det som er så bra med Skinnbua er at du selv kan velge hvilket skinn du vil ha før de syr vottene for deg. På den måten er man sikker på at man får et skinn man syns er fint. 

Sist men ikke minst fikk jeg verdens fineste veske av mamma og pappa! Jeg har ønsket meg den vesken utrolig lenge, så jeg begynte nesten å gråte når jeg åpnet pakken! Det er en Louis Vuitton speedy 30 med reim<3

Tusen takk for alle pakkene jeg fikk i år, både av venner og familie, setter veldig stor pris på det<3

God Jul

23. desember! Er det bare meg eller har desember gått utrolig fort? Det føles ikke lenge siden jeg åpnet den første gaven i kalenderen, men det har jo tross alt gått 23 dager. Siden jeg skriver dette innlegget ganske sent så er det heller ikke så veldig lenge til selve julaften.

Vi har som tradisjon å pynte alt klart til julen på lille julaften, så det er egentlig nesten det eneste vi har hatt tid til idag. Så lenge jeg kan huske har familien dratt til en gård for å finne et juletre i skogen, for så å sage det selv. Det har alltid vært gøy å se hvor rart treet faktisk var når vi fikk det inn i stuen. I år hadde vi ikke tid til å finne vårt eget tre, så vi kjøpte et i byen. Det hjalp ikke, for det ble fortsatt like lite og trist som alltid.. 

Etter at julepynten er satt ut og juletreet er pyntet er det bare to ting igjen som gjenstår; mat og film. Ca. klokken åtte hadde mamma stelt istand et kjempefint julebord med nesten all slags julemat man kan tenke seg. Personlig er jeg ikke så veldig glad i julemat, men det smaker alltid godt med mamma sin ribbe og noen skinkebiter. 

Jeg kommer ikke til å blogge noe imorgen og jeg vet at dette ble et ganske kort innlegg, men da er det bare å glede seg ekstra mye til neste gang! Etterhvert kommer jeg til å legge ut en meningsmåling på Instagram, så følg med der også! Brukernavnet mitt er Kristine_eck.

Håper alle får en fin jul! Sees om litt <3

Fortsatt dårlig til å skøyte..

Hei alle sammen!

Nå er det bare 2 dager til Jul, og jeg gleder meg kjempemasse! For å få dagene til å gå har vi blandt annet vært på skøytebanen. Helt siden jeg var liten har jeg hvertfall vært på skøytebanen minst en gang i året, men jeg har aldri blitt bedre.. En av grunnen kan være at jeg er ganske pinglete når det gjelder sånne ting. Jeg HATER å skli! Det går fint å kjøre slalåm hvor man lander på snøen, eller vannski hvor man faller i vannet, men faller man på skøyter så lander man på isen, og den tanken liker jeg ikke. 

Jeg er egentlig mest med for fellesskapet, for det er koselig å være ute på skøytebanen selv om jeg er ganske dårlig. Jeg tror også de andre syns det er ganske gøy å le av meg, så det blir på en måte vinn-vinn. Vi var åtte stykker, og det passet ganske bra når vi skulle spille kamp. Noen av guttene er kjempeflinke på skøyter, men jeg er veldig glad for at de også spiller for morroskyld og ikke blir sure når jeg kløner det til, haha! 

Vilja hadde litt uflaks på skøytebanen, og nå mener jeg ikke bare at håret ble litt bustete, men at hun brakk en negl. Det høres kanskje ikke så dramatisk ut, men hun hadde tatt et helt nytt sett med akrylnegler, så det ble på en måte 500kr kastet ut av vinduet.. 

Håper alle får en fin dag videre, sees i morgen på lille julaften <3 

Julegaver og grøt med bestevennene!

I går var det siste skoledag før juleferien og da har de nærmeste vennene mine og jeg en tradisjon hvor vi samles, spiser grøt, deler ut julegaver og ser en koselig julefilm. I år var vi hos Hanne. Hun hadde stelt istand et kjempefint bord med røde servietter og noen epler. Ca klokken seks begynte vi å lage grøt, og den ble selvfølgelig helt grusomt vond! Vi hadde tatt 2dl melk istedenfor 2 liter, så når vi skulle prøve å redde grøten med å tilsette mer melk ble den bare til en stor klump.. Jaja.

Etter grøten samlet vi oss i sofaen for å åpne gavene. Siden vi er seks stykker har vi valgt å spleise på én store gave til hver istedenfor å gi en liten til alle. I tillegg skiver vi et brev til hver person på 1-2 sider <3 Litt tidligere i desember skulle vi sende hverandre ønskelister, men før jeg hadde rukket å sende min fikk jeg beskjed om at de allerede hadde kjøpt en gave til meg. Da ble jeg ihvertfall spent på hva jeg skulle få. 

Jeg var den første som skulle åpne gaven min. Det var en liten pakke med gullpapir, og jeg klarte ikke å forestille meg hva det kunne være. Siden jeg ikke hadde ønsket meg noe trodde jeg kanskje at jeg fikk klær, men pakken var så liten at jeg ble litt forvirret. Da jeg rev av gullpapiret så jeg at det var en “Ted Baker”-eske! Ted Baker er lett favoritt merket mitt. Uansett hva man ser i butikken er det jentete og fint, pluss at det er kjempebra kvalitet på alt man kjøper. I esken var den en søt liten pose, og i posen var det et kjempefint armbånd! Smykket er rosegull med Swarovski på den ene siden, og det passet perfekt siden jeg har et annen rosegull smykke fra Ted Baker som matcher. Jeg ble kjempeglad for gaven, og siden jeg ikke engang hadde sendt inn ønsker sier det litt om hvor godt de kjenner meg! 

Alle ble glade for julegavene, og jeg må ærlig innrømme at vi var mye flinkere i år enn det vi var i fjor! Tusen takk for en fin kveld!  

Imorgen kommer det et nytt innlegg fra skøytebanen, så følg med! 

Har du fått mye hate rundt bloggen?

I går la jeg ut et innlegg på Instagram hvor dere kunne stille meg noen spørsmål. Dette er spørsmålene jeg har valgt å svare på: 

Hvorfor startet du å Blogge, og hvor kom tanken fra?: 

Det er vel egentlig flere grunner til at jeg startet å blogge, men hovedgrunnen var fordi jeg syntes det virket gøy, noe det absolutt er! Jeg har hørt flere ganger at jeg er en typisk rosablogger, så jeg tror ingen ble spesielt sjokkert over at jeg hadde startet en blogg. Den første gangen jeg sterkt vurderte tanken på å blogge var da jeg så at en annen jente fra Skien hadde startet en blogg, og ikke lenge etter startet jeg min egen! 

 

Hvor lang tid etter at du sendte inn søknad tok det før Blogg.no godkjente deg som blogger og kontaktet deg?: 

Da jeg startet å blogge i November, trengte man ikke å sende inn søknad, men jeg vet at mange eksisterende blogger kommer til å bli slettet i april. Jeg tror dette er fordi Blogg.no vil få en større oversikt over bloggene + at de vil bli kvitt blogger som ikke er i bruk lenger. 

 

Kunne Blogg vært den eneste tingen du drev med, hvis du ble ganske kjent? 

Hvis jeg noen gang hadde tjent nok penger på å blogge kunne det absolutt vært det eneste jeg drev med, men jeg er ganske sikker på at jeg hadde fullført et studie før jeg hadde satt meg helt til ro med kun blogg. 

Hvor lang tid bruker du om morgenen før du skal på skolen?: 

Før jeg skal på skolen bruker jeg overraskende kort tid. Bussen min går 07:05, så tidspunktet jeg står opp avhenger av hvor mye jeg skal rekke før jeg drar. Som regel sminker jeg meg ganske mye før skolen + at jeg alltid gjør noe med håret, så da står jeg opp 06:30. Den siste uken har jeg nesten ikke brukt sminke så da har jeg stått opp 06:40. En viktig ting å påpeke er at jeg aldri spiser frokost før jeg kommer til skolen, så jeg sparer noen minutter der. 

 

Kan du lage YouTube video?: 

Jeg kommer ikke til å lage YouTube videoer, i hvertfall ikke med det første. Jeg har jo nesten akkurat startet å blogge, så jeg vil få et fint grunnlag her før jeg begynner å tenke på nye ideer.

 

Har du fått mye hate rundt bloggen?:

Det er nok noen som syns det er veldig teit at jeg har startet å blogge, og plutselig kan det komme en melding, men sånn er det alltid. Det er ingen som har sagt noe negativ til meg, og på skolen har jeg fått veldig mange koselige tilbakemeldinger, så tusen takk for det! 

 

Oslotur!

Processed with VSCO with c1 preset

Hei igjen! I går bestemte Lotta og jeg oss for å ta en tur inn til Oslo for å kjøpe noen julegaver. Vi tok toget inn tidlig på lørdag for å få mest mulig ut av dagen, i tillegg måtte vi dra hjem rundt fire for å rekke og stelle oss til enda et julebord. Vi hadde reservert et bord klokken ett, så vi bestemte oss for å prøve og bli ferdig med de fleste gavene før vi spise. Målet mitt for dagen var å kjøpe inn resten av julegavene, men jeg fikk bare kjøpt til to personer.. 

Vi gikk rett bort til Steen & Strøm for der har de noe til alle, så vi tenkte at det var et fint sted å begynne! Som sagt fikk jeg ikke kjøpt så mye som jeg hadde håpet på, men det er uansett gøy å gå rundt i butikkene! 

Før vi dro til restauranten gikk vi bort til ¨jul i vinterland¨ for å se om det var noe spesielt der, men helt ærlig så var det litt slitsomt å være der + at det ikke var så mye å gjøre, men det var jo et koselig konsept! Vi hadde bestilt bord på Delicatessen, og der hadde jeg faktisk aldri spist før, så jeg var spent på hva jeg kom til! 

Jeg likte konseptet veldig godt! Vi fikk utdelt en meny med forskjellige småting som vi selv måtte sette sammen til en tapas. Selv om det ble en litt rar kombinasjon var det utrolig godt og det var også en veldig bra mengde. Vi hadde en koselig lunsj og satt lenge og spiste! 

På veien hjem hadde vi utrolig uflaks! Tidsskjemaet vårt var stramt og vi hadde ikke tid til forsinkelser, men selvfølgelig var det problemer i en tunnel.. Når vi endelig kunne kjøre igjen oppsto det et nytt problem. Det var en mann som ikke ville gå av toget så vi måtte vente til politiet kom så de kunne dra han ut.. Til sammen ble vi forsinket med en halvtime, som gjorde at vi kom en halvtime for sent til julebord, men jaja. 

Vi baker lussekatter!

Idag er det den 13. desember og det betyr at det er Luciadagen! De tidligere årene har jeg ikke gjort noe spesielt på denne dagen, unntatt når jeg gikk på barneskolen og det alltid kom en klasse inn med boller. Idag derimot, spurte storebror meg om jeg ville bli med å bake lussekatter, og det hadde jeg selvfølgelig lyst til! 

Ingen av oss er spesielt flinke til å bake, så vi var nøye med å lese oppskriften og passet på at vi ikke tok for mye eller for lite av de forskjellige ingrediensene. Etterhvert som deigen begynte å ta form, skjønte vi at det hadde gått helt fint. Den hadde PERFEKT konsistens og luktet akkurat som lussekatter skal lukte, heldigvis! Etter deigen hadde hevet seg ferdig, delte vi den i ti ca like store biter før vi begynte å rulle den ut og lage forskjellige former. 

Så langt var det veldig bra og det var bare en ting til å gjøre, nemlig sette dem i ovnen. Det luktet lussekatter i hele huset og jeg fikk helt sykt julestemning!

Det ferdige resultatet var overraskende bra! De var gylne og fluffy, akkurat sånn som lussekatter skal være.     

Som sagt er ingen av oss spesielt flinke til å bake, men det er veldig koselig aktivitet som jeg anbefaler alle å gjøre. Vi brukte oppskriften fra Trines matblogg, men vi droppet rosiner. 

Til helgen skal jeg til Oslo med ei venninne, pluss at jeg skal på enda et julebord, så stay tuned! 

Julebord #1

I år bestemte jentegjengen seg for å lage vårt eget julebord! Det var mye mer jobb og planlegging enn det jeg hadde sett for meg… Men når vi først kom i gang med hva vi skulle spise og hvem som kunne ta med det forskjellige, gikk det mye bedre! Det er ikke alle som er like glade i julemat, så for å slippe unna mest mulig krangling bestemte vi oss rett og slett bare for å ta med en god blanding av hva alle liker, en slags tapas. 

Alle jentene var utrolig fine! Vi kom i nye kjoler, håret var stelt og helene var høye. Det var så gøy å se at alle dro den helt ut, og det gjelder maten også! Utover kvelden hadde noen av jentene funnet på forskjellige aktiviteter. Vi hadde en kahoot med funfacts om alle jentene, en felles rap som vi skulle øve inn + mange fine taler! Det var utrolig koselig med julebord og jeg følte at dette knyttet gjengen enda nærmere hverandre. 

 

 

Nordic championship – 2018!

Hei og velkommen tilbake!

På søndag nevnte jeg at vi var i Liseberg med laget, men det var egentlig ikke derfor vi var i Svergie! Hele sommeren og høsten har vi øvd på et show som vi har gledet oss til å konkurrere med, og endelig fikk vi muligheten! Nordic All Level Championship er en ny konkurranse for alle seniorer, og selv om den var i Svergie var det flere Norske lag som var med. Som sagt så har vi øvd utrolig lenge på denne rutinen, og selv om vi klarer alt på treninger har vi bare 2 minutter og 30 sekunder til å vise hva vi kan for dommerne!

Det er selvfølgelig mye nerver før vi skal ut på matta, og derfor er det viktig at laget holder sammen og roer hverandre ned! Vi hadde et par skader under oppvarmingen som ikke gikk så bra… Hun ene på laget fikk dessverre en stor skade i tommelen som gjorde så vondt at hun ikke kunne bli med i konkurransen. Dette var krise. Vi hadde ingen reserver og i denne sporten er man avhengig av alle for at det skal fungere. Med mye frem og tilbake, endte det med at den ene treneren vår måtte bli på rutinen, og HELDIGVIS klarte hun alt perfekt! 

Vi gikk ut på matta og gjorde et utrolig bra show! Det var gøy å kjenne på hvordan det er å konkurrere, noe som gjør at jeg gleder meg ekstra mye til alle konkurranse fremover! Men dere lurer sikkert på hvilken plass vi kom på? Til tross for noen endringer kom vi på 3.plass!! Det er imponerende til å være første konkurranse denne sesongen!