College party endte med politi

 

Processed with VSCO with m3 preset

Som dere sikkert har fått med dere hvis dere har lest bloggen min fra før, av så var jeg på College Party på lørdag! Det var en utrolig koselig sammenkomst og jeg koste meg masse! Det var en del planlegging av kostyme dagen før, men det er jo noe av det jeg syns er det morsomste! Det endte med at jeg fikk låne en fotballgenser som jeg brukte som en slags kjole, en sort shorts, hvite knestrømper og en caps. Dessverre mistet jeg capsen ganske fort.. men de andre jentene hadde også veldig kule og gjennomførte kostymer, bla. cheerleadere, fotballspillere og skolejenter.

 

Kvelden var kjempekoselig og vi jentene hadde det også veldig hyggelig på vorset. Etter hvert som klokka ble mer, invitere vi noen av guttene. Det var god stemning og det så ut som om alle hadde det gøy, helt til det kom noen som ikke var inviterte.. De fikk ikke lov til å komme inn og begynte ut av det blå å sloss med hverandre ute på gaten. Vi tenkte ikke så mye mer over dem, for vi trodde de hadde tenkt til å dra hjem igjen, men istedenfor løp de rundt i gatene og hoppet på biler! Det hele endte med at det kom FEM politibiler med fulle sirener og blålys for å hente guttene, og selvfølgelig betydde dette at festen var over for oss også.. 

 

 

Dette kom i avise dagen etterpå, noe ingen av oss egentlig var forberedt på. Her har avisene rett og slett jugd. Jeg kan med glede fortelle dere at det ikke var på langt nær så mange mennesker der og selve festen var under full kontroll. Det var heller ingenting på festen som ble ødelagt! Jenta som hadde invitert til fest hos seg, sendte melding til avisene som hadde skrevet om festen hennes hvor hun forklarte hvordan det egentlig var. Dette resulterte i personlig unnskylding fra flere aviser. 

For å bytte tema, så har jeg hatt en utrolig travel uke. Dette er første gang jeg har hatt tid til å sette meg ned å skrive på bloggen, og den eneste grunnen til det er fordi jeg måtte dra hjem fra skolen grunnet sykdom- så det var på en måte flaks i uflaksen! Haha

Til fredag reiser jeg til Sverige for å konkurrere, så ønsk meg lykke til! Jeg skal oppdatere dere med hvordan det gikk på søndag! snakkes <33

Black Friday

God fredag!

Som dere sikkert har fått med dere er det Black Friday idag! Tidligere har jeg egentlig ikke vært noe særlig aktiv denne dagen, fordi jeg ikke føler at jeg har spart så mye penger, eller funnet noe jeg egentlig liker. Denne gangen var jeg litt smartere og brukte dagen til å kjøpe julegaver, for det er jo tross alt ikke så dumt å kjøpe julegaver på salg når man uansett må kjøpe det! Skulle gjerne vist dere alt jeg kjøpte idag, men da spoiler jeg julegavene til resten av familien, hahah! Men dere kan hvertfall vite at jeg er utrolig fornøyd og det håper jeg de som får gavene også blir!

Når det er sagt så fikk jeg jo kjøpt noe til meg selv også! Det er bare å holde pusten, for jeg fikk kjøpt en Baum und Pferdgarten kjole for 200kr!! Det er det sykeste jeg har sett på lenge. Her er det snakk om en kjole med en verdi på 2700kr som jeg fikk for 200, det er helt VILT! 

Den andre tingen jeg kjøpte til meg selv var noe jeg faktisk trengte, og det var en foundation. Dessverre var ikke denne på salg, men det er nesten aldri sminke. Jeg kjøpte en foundation fra  Clarins, den heter Skin Illusion og jeg er fargen 108. 

 

Resten av dagen skal jeg for det meste bruke til å slappe av! Det har vært en utrolig lang uke og jeg kjenner at jeg er sliten i hele kroppen.. men jeg blir også fort rastløs så jeg kommer nok til å dra til venninnen min i kveld med noen jenter fra klassen for å snakke og ha det koselig. 

Det er mye som skjer denne helgen også, så kom innom bloggen i morgen for en oppdatering! 

snakkes<33

Modell for Juicy Couture

I dag har jeg vært modell for selveste Juicy Couture !! Ææ, jeg kan ikke tro det! Jeg har alltid kost meg i rampelyset, men når jeg kun er 1.62 høy, så har jeg lagt mordell-drømmene til side, haha! Derfor var det ekstra gøy å få muligheten til å være med på dette. Ikke bare skulle vi gå med de nye Juicy dressene, men vi fikk også velge et par med Karl Lagerfeld sko som vi kunne gå med!

Dette var en kjempemorsom og hyggelig opplevelse, hvertfall når jeg fikk dele den med så mange venner og familie!

 

Jeg vil også gjerne si takk til alle dere som leser bloggen min :)) Dette er helt nytt for meg, så det er å bare legge igjen en kommentar hvis det er noe dere vil vite mer om eller noe dere syns er spesielt interresant. 

Klem

For en dag!

Hei!

Jeg nevnte tidligere at dette kom til å bli en travel helg, men herregud så morsom den har vært så langt! I går var jeg på Peewee Star Open-konkurranse som er en konkurranse for de små barna jeg er trener for. Vi har øvd i flere måneder til denne konkurransen, og barna har tilbrakt flere helger i hallen for å øve på showet. Jeg lagde en rutine for 16 stykker, og for at hele showet skulle fungere så MÅTTE det være 16 stykker der.

Selvfølgelig får et av barna vannkopper dagen før vi skal konkurrere… Det første jeg tenkte var vi bare måtte droppe hele greia, for nå var de plutselig 15 istedenfor 16. MEN jeg satt meg ned med de andre treneren og vi fikk endret programmet i siste liten. HELDIGVIS var laget nesten de siste som skulle ut på matta, så de hadde litt tid til å lære de nye endringene! 

Og det gikk helt perfekt! Jentene smile, heia og koste seg. Ingen av løftene falt ned og ingen turn ble utført feil. Alt i alt så kjørte de showet PERFEKT! Jeg er sikker på at vi trenerne var gladere enn barna over at det gikk så bra! 

 

 

MEN idag er det søndag og GJETT HVA? Mine bestevenner og jeg skal være modeller for selveste Juicy Couture!!  Jeg kan ikke tro det! Juicy Couture er et av favorittmerkene mine, og hvis du ikke vet hva det er så må du slå det opp sjekke det ut! Showet starter klokka fire, men før det har jeg et møte med Pineapple, så jeg må dra rett fra møte til moteshowet.

Jeg lover å oppdatere dere i kveld! Så vær forberedt på MASSE fine bilder og kule klær!  

Klem

Hva vil jeg egentlig bli?

Nå går jeg i 2 klasse på Skien VGS og spørsmålet om hva jeg vil bli når jeg blir stor, kommer bare oftere og oftere. men for hver gang jeg får spørsmålet blir jeg bare mer usikker på hva jeg egentlig vil. I starten av året var jeg nesten sikker på at jeg ville bli eiendomsmegler. Ikke bare søkte jeg opp alt som var å vite om yrket, men jeg fikk lov av onkel og tante til å hjelpe til med å selge huset deres! Det var etter dette jeg var sikker på at jeg IKKE ville bli eiendomsmegler allikavel… haha

Tanken på advokat har kommet frem flere ganger. Ikke bare virker det spennende å grave dypt inn i saker og temaer, men jeg tror jeg kunne passet godt til å kjempe i retten. Når jeg ser dypere inn i hva man faktisk gjør som advokat, skjønner jeg at det kanskje ikke akkurat er som i ¨Drop Dead Diva¨ eller ¨Good Wife¨. 

Så jeg må tenke på noe nytt. Hva er det jeg egentlig liker? Hva er det jeg egentlig brenner for? Jo, Cheerleading! Jeg har gått på cheerleading i fem i år og de siste to årene har jeg i tillegg vært hovedtrener for de minste. Det er dessverre ikke noe lønn i det å drive med cheerleading i Norge, men det er lønn i det å være trener! Hver tirsdag og onsdag gleder jeg meg til å trene de små jentene. Gjennom året ser jeg stor fremgang på lagene og det er noe som gir meg mestringsfølelse og glede.  Jeg vet ikke om det mulig å leve av å være trener for en liten klubb, men jeg vet hvertfall at det er drømmejobben, så langt… haha

Klem

Farsdag <3

 

I dag er det farsdag og derfor har jeg selvfølgelig brukt dagen til å hylle min kjære far! Vi startet dagen på vinterhytten hvor alle barna hadde spleiset på en gave. Gaven var et par tøfler, som man jo må ha på en hytte :)) Etterhvert som dagen gikk, var det på tide å komme seg hjem igjen til Skien hvor en Odd-kamp ventet på oss! Vi heiv i oss en pizza, tok på oss varme klær og satt oss i bilen. Personlig er jeg ikke spesielt fan av Odd og det er vel ikke egentlig pappa heller, men det var uansett koselig å finne på noe sammen<3 

Jeg vet at jeg egentlig bare skulle blogge en gang i uken, men jeg tror vi sier at det minst blir en gang i uken, for nå fremover er det mye som skjer 

så stay tuned ! 

VELKOMMEN!

 

Hei og velkommen!

Jeg kan jo starte med å fortelle litt om meg selv. Jeg er 17år gammel og kommer fra Skien! Livet mitt er veldig hektisk, og det tror jeg flere ungdommer idag kan kjenne seg igjen i! En vanlig hverdag for meg er skole, venner og cheertrening, hvor skole dessverre tar mesteparten av tiden.. Men jeg har gått på cheerleading i mange år og det er en sport jeg brenner for, samtidig som jeg elsker mote og sminke! Det å blogge er helt nytt for meg og det kommer nok til å ta en stund før jeg kommer helt inn i det, så jeg må bare beklage for dårlige innlegg en stund fremover, haha! 

Jeg skal poste innlegg en gang i uken så jeg

håper å se deg igjen ! <3

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! 🙂

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, laster opp et eget headerbilde og
tilpasser designet slik at det passer til deg. Du kan også velge et helt annet design. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere – det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen