planer for vinterferien + gratis trening

Hei igjen! Jeg vet at mange kanskje venter på svarene til Q&A’en jeg hadde på Instagram, men den kommer heller i morgen eller på søndag, får se litt hvor mye jeg rekker på lørdagen. Da skal jeg til hallen sammen med de andre trenerne og delta i en Instagram konkurranse. Hvertfall så tenkte jeg å fortelle litt om planene mine for vinterferien. Vi har ikke ferie før om en uke, men jeg er så gira at jeg forteller det nå. Neste lørdag drar familien min og jeg til Hua Hin! Det er en kjempefin by i Thailand! Jeg har aldri vært der før så jeg vet jo forsåvidt ikke om det er en fin by eller ikke, men på bildene jeg har sett så virker det veldig bra.

Hvis dere leste innlegget mitt ¨10 ting jeg hater¨, så vet dere hvor lei jeg er av vinteren. Tanken på at jeg skal dra til varmere strøk om en uke er helt sinnsykt deilig. Det er også en stund siden jeg har vært på en typisk strandferie, så jeg kjenner at jeg gleder meg til å bli brun og blid 🙂 Jeg skal prøve å holde dere oppdatert så godt jeg kan mens jeg er der nede, men det er ganske stor tidsforskjell så jeg vet ikke helt hvordan det kommer til å gå, men vi får se. 

Processed with VSCO with c1 preset

Hvis du har lyst til å prøve cheerleading så har jeg en god nyhet! I vinterferien kommer Pride Cheerleading til å arrangere åpne treninger som er helt gratis og uforpliktende. Det kommer også til å bli delt inn i alder så man slipper å være med de aller minste. Man trenger ikke være god i noe som helst for å komme + at det sikkert er mange nye som heller aldri har prøvd før. Du finner treningstider på Pridecheerleading.no

Nå sitter jeg i stua med mamma og pappa og venter på middag. I kveld tror jeg at jeg enten får besøk eller drar på besøk, det er uansett deilig å gjøre litt på kvelden, hvis ikke så sovner jeg alt for fort! 

Processed with VSCO with c1 preset

Husk at det kommer flere innlegg denne helgen, så følg med på Instagram og snap! vi sees<3

Insta: Kristine_eck

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg