dritt som har skjedd denne uken:

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg leste i gjennom arkivet mitt istad og det er først nå jeg innser at jeg for det meste skriver om ting som går dårlig. Personlig så føler jeg at det skjer mye mer positivt enn negativt i livet mitt, så jeg vet egentlig ikke helt hvorfor det har blitt sånn, men jaja. Hvertfall så har denne uken vært ganske stressende! Helt siden vi kom tilbake til skolen etter juleferien har vi så og si ikke hatt noen prøver eller innleveringer, helt frem til nå. Denne uken har jeg hatt fremføring på mandag og tirsdag, prøve idag og fremføring i morgen. Det er ALT for mye! Jeg syns det er utrolig kjipt å ha så mye på en uke, for jeg føler ikke at jeg får nok tid til å øve ordentlig på alle prøvene… I tillegg hadde storesøsteren min bursdag på tirsdag, og hun ble aldri fornøyd med gratulasjonene jeg la ut på Instagram, men jeg prøvde.

På onsdag (i går) var det tid for elevrådssamling igjen. Det er egentlig bare et helt vanlig møte hvor vi spiser god mat og er borte fra skolen med gyldig fravær:) Det man gleder seg mest til med denne samlingen er selvfølgelig maten. Da var det litt skuff at vi fikk kylling. Jeg er veldig glad i kylling, men jeg vet at det nesten alltid er tørt når man er på restaurant, og det var det denne gangen også. Det er vel egentlig ikke så veldig mye å klage på her for vi fikk en kjempegod risotto + sjokolademousse, så jeg er fornøyd.

Treningen i går gikk ikke helt som forventet. Vi skulle prøve en ny pyramide som egentlig gikk veldig bra, hvertfall de første gangene. Når vi utfører trikset står jeg på skuldrene til Vilja for å hjelpe Lina rundt i saltoen. Den siste gangen vi skulle prøve klarte jeg å falle ned fra skuldrene til Vilja og rett på ryggen. Det gikk heldigvis bra og det eneste ¨skumle¨ som skjedde var at jeg mistet pusten. Idag har jeg ganske vondt i kroppen, noe som ikke er så veldig rart, men jeg merker at det kommer til å bli fort bra igjen. 

Jeg skal prøve å få til et positivt innlegg i løpet av helgen, haha! Vi sees. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg